Anyukák! Őszintén, ti élnétek ezzel a lehetőséggel lelkiismeretfurdalás nélkül és ami a fő ki is tudnátok kapcsolódni egy kicsit?
Férjem nyert a munkahelyén egy 50000 Ft értékű 3nap2 éjszakai Wellnes-hétvégét januárba.
Akkor lesz a fiúnk 14 hós.
Volna is kire hagyni mivel az édesanyám minden év decemberében velünk van (édesapám,testvérem meghalt),meg már 10 hósan is vigyázott az unokájára egy 7végét,imádják egymást.
Igazság szerint máskülönben nem jutnánk el ilyen helyre mert anyagilag ez nem fér bele nekünk,így még sosem voltunk ilyen 7végén és a férjem nagyon szeretne egy kicsit kettesbe lenni velem pihenni,kikapcsolódni.
De én úgy félek,hogy nem tudnék kikapcsolódni rendesen,pedig nagyon szeretnék elmenni...
Ti hogy döntenétek?
Ez csak rajtad múlik. Ha ki tudsz kapcsolni, el tudod engedni magad akkor menj! (én nem tudnék menni mert anyatejes a babám és ritkán látja a nagyszülőket, ezért nem tudnám egyből több éjszakára ott hagyni, de nálatok más a helyzet)
Szóval menj és ne aggódd túl a dolgot. Viszont ha nagyon aggódós, ideges típus vagy és 5 percenként telefonálnál a maminak, hogy mi van a gyerekkel, akkor inkább ne menj.
Szerintem ne hagyjátok ki, a kicsi jó kezekben lesz ez idő alatt és nektek is jót fog tenni a kettesben eltöltött idő. Sajnos, mi anno beleestünk a férjemmel egy óriási hibába: minden figyelmünket lekötötte a kisfiúnk és nem is nagyon akartunk elfogadni segítséget, mondván, hogy majd mi megoldjuk. Első gyermek, mindenben a legjobbak akartunk lenni, a legjobbat adni neki, viszont mint férj-feleség elhanyagoltuk egymást. Majdnem a kapcsolatunkra ment, és így visszagondolva az egészet másképp csinálnám, anyukámra többször bíztam volna a fiúnkat, hogy ez ne történjen meg. Most már 3 éves múlt a gyermekünk, és egy nagy hullámvölgyön vagyunk túl, ami felnyitotta a szemem.
Menjetek el mindenképpen és érezzétek nagyon jól magatokat!
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
Így már biztos,hogy elmegyünk,én meg helyreteszem magamban a dolgokat:-)
Mindenképp menj el :) Jó szórakozást!!
(én is mennék ilyen szituban csak nekünk egy darab nagyszülő nincs (vagyis 1 él de ő alkoholista) és másra nem bíztam még sose őket (2 van) de ha lenne olyan ember akiben megbízok, biztosan nem gondolkoznék, sőt egy 14 hónapos mellől szerintem könnyebb elmenni mint egy 2.5-3 éves mellől aki már igenis szóvá teszi esetleg jelzi is hogy anya ne menj el meg hasonló szívszorító mondatok:))
Menjetek én meg irigykedek egy kicsit :))
Más emberként fogtok hazatérni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!