Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyatejleadó anyukák! Élnétek...

Anyatejleadó anyukák! Élnétek a lehetőséggel, ha mellplasztikát kaphatnátok a tejleadásért?

Figyelt kérdés

Ha igen,milyen feltételeket tartanátok megfelelőnek?

Ha nem,miért nem?

2010. szept. 5. 20:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha már nem tervezek több babát, és még nem lennék olyan korban, hogy már gáz/fölösleges lenne bármilyen mellplasztika, akkor élnék a lehetőséggel.
2010. szept. 5. 20:57
 2/13 anonim ***** válasza:
Abszolút mint az első :)
2010. szept. 5. 21:14
 3/13 anonim ***** válasza:
De amúgy van valahol ilyen lehetőség???
2010. szept. 5. 21:40
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem hallottam,de nem lenne rossz.Pont azért tettem fel ezt a kérdést,hátha valaki rámozdulna..
2010. szept. 5. 22:06
 5/13 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősöm leadta a tejcsit, és annyit pénzt gyüjtött össze, hogy lecserélt a fa ablakot a lakásban műanyag nyílászárókra:)

ha leadod a tejet félre teszed a pénzt lehet összegyűlik annyi!

2010. szept. 5. 23:11
 6/13 A kérdező kommentje:

Igen,össze lehet gyűjteni,de a családi kassza feneketlen kút egy baba mellett.

Már nem adok le,s bár még szopik a gyerkőcöm,óvatos fogyiba kezdtem.Sejtem,hogy a mellem úgy fog járni,mint az első gyerkőc után-eltűnik...ha borogatom ,teljesen!

Csak éredekelt volna,rákattannának-e mások is,ha lenne rá lehetőség.

2010. szept. 11. 17:21
 7/13 anonim ***** válasza:
Sajnos én nem voltam tejleadó, annyi tejem nem volt (elég hamar el is fogyott), de ha így lett volna, én örültem volna ilyen lehetőségnek, mert 4 hónap szoptatás után sem a régi már a mellem, olyan összeesett lett kicsit, hát akkor gondolom, hogy aki sokat fejt is mellette és sokáig, annak még inkább ilyen lett, szóval szerintem ez egy nagyon jó ötlet, csak nem abban az országban élünk, ahol ilyesmit bárki felajánlana és finanszírozna.
2010. szept. 18. 00:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem nincs szükségem rá egyelőre.Első gyermekem 1,5 év szoptatása után a melleim visszavették az eredeti méretüket,formájukat.És nem is kicsik.
2010. szept. 18. 04:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Olyat én is hallottam már, hogy valaki "kispolszkit" és szekrénysort vett a leadott tejen keresett pénzen. Az se rossz.
2010. szept. 18. 10:13
 10/13 anonim ***** válasza:

IGEN!!

38 éves vagyok, második gyerekemet szoptatom 1,5 éve, és egyszer szeretném megcsináltatni/felvarrattatni a melleimet.

Sőt ha lene pénzem a hasamat is megcsináltatnám.

2010. szept. 18. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!