Pici babátok kibírja két étkezés közt a 3 órás etetési időt?
Figyelt kérdés
3,5 hónapos a fiam, de ő nem bírja ki. Többször eszik keveset, így vagyunk éjszaka is. Most már eljutottam oda, hogy alig alszunk éjjel, állandóan szopizna, csak azzal alszik vissza. Bementem a védőnőnkhöz tanácsot kérni. Azt mondta, hogy ha sír is, húzzam ki legalább 2,5 óráig-de inkább 3-ig a szopik közti időt. Most próbálom, van,hogy megy-van,hogy nem. Van,hogy 2 óra múlva már cicit kér. Ti babátok kibírja? Van még rajtam kívül más is így?? Köszönöm.2012. dec. 5. 12:29
11/11 anonim válasza:
Az enyém azóta bírja ki, amióta rendesen hozzátáplálom. Pedig volt tejem bőven, gyönyörűen hízott, de az anyatej hamar átmegy rajtuk, így a többségük nem bírja ki a 3 órát. A tápszer máshogy működik, ezért állnak be a tápszeres babák hamarabb a 3-4 órára, és ezért is alusszák át hamarabb az éjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!