Milyen pihenőszéket vegyek a babának?
Figyelt kérdés
Tudnátok nekem ajánlani valami elfogadható árú pihenőszéket a babának?Mert bajban vagyok.Az egyik nem jó,mert kínai,a másik túl drága,a harmadik meg nem kényelmes.Ja,és jó ha rezgős pl?Vagy még zenél is?2012. dec. 4. 17:34
1/5 anonim válasza:
Szerintem az babafüggő h rezgős legyen vagy zenélős vagy akármi.Hallottam olyan babákról akik ordítottak benne mert megijedtek a rezgéstől.Én amúgy olyat fogok venni a babámnak mert szerencsére szereti a zenélést meg az ilyen hasonló dolgokat.Kb milyen árban gondolkodsz?Én pl a brendonban veszek neki Karácsonyra 13-ért.
2/5 anonim válasza:
babaszafari.hu-n vannak jók szerintem.
3/5 anonim válasza:
Nekünk fisherprice rezgő szék van. Tök egyszerű, 3 játék van rajta, (kutya, cica, csibe). Imádta. (már kinőtte.) A rezgő funkciót is nagyon élvezte. Később mikor el kezdtük a hozzátáplálást is hasznunkra vált, mert ugye ülni még nem tudott. Amúgy Születésétől használtuk. Teszveszen 4-5 ezerért megkapod, nagyon szép állapotban.
4/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Arra még figyelj, hogy olyan legyen, amivel magát is tudja ringatni. Ha megmozdul a baba, mozduljon a szék is. Ez a legpraktikusabb szerintem. Amit írtam az olyan. De bármilyen hasonló márka lehet, csak ezeket vedd figyelembe.
5/5 anonim válasza:
Nekünk ilyen van: [link] Ebben ringatni is tudja magát,rezeg, és a játszóív néha le is foglalja. Bár így utólag már inkább babahintát vennék.Vaterán szoktak olcsóbba is lenni, ebből a típusból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!