Mivel készítsem a babámnak a kajcsit?
Igaz mi kulfoldon elunk de az enyemnek aux baby volt a neve. Volt rajta gyumolcsle centrifuga funkcio is, a kapacitasa 750ml volt. Megparolta a zoldseget, gyumolcsot, utanna atforditottad a tartalyt es leturmixolta vagy nagyon magas fokozaton puresitette. Igy nagyon egyszeru volt nem kellett attoltogetni. Volt rajta drabolo funkcio is ami picit nagyobb babaknak valo a darabosabb pepekhez. A gyumolcsle facsarashoz egy masik fajta muanyag fejet kellett hasznalni es a levet beleszurte a tartalyba. En atszamitva 12ezer forintert vettem, ugyhogy nem volt olcso. Belinkelek rolla egy kepet, hatha otthon is van csak esetleg mas marka vagy nev alatt fut:
Kaja, ennivaló.
Csak a kérdező biztos az fajta kismamci, aki csicsipörit ad a babcsikának koviubival és üdcsivel kínálja, ha szomcsikázik.
Most meg kajcsit akar készíteni.
ÉÉÉrted már?:D
Kedves 5- 8 válaszolók! Véleményem szerint a babának a kora szerint amit adsz, neki kajcsinak számít vagyis ételnek! Mikor még csak anyatejet kapott akkor is azt mondtam neki, hogy gyere kajcsizzunk! Nem tudom mi baj van a kifejezéssel. Nekem nem hangzik jobban úgy hogy gyere étkezzél! Aki meg ilyet feltételez egy laza kismamáról hogy kólával itatja a babáját illetve rendes ÉTELLEL eteti, arról az emberről el tudom képzelni, hogy ezt teszi!
Valószínűleg, ha ilyen lennék keresnék bébi étel/ital készítéséhez gépezetet!
A segítő válaszokat pedig köszönöm az 1,3, 4 válaszolónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!