Recept nélkül mennyibe kerül egy gyógyszertári popsikenőcs? És milyet ajánlotok?
Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 10:03
1/7 anonim válasza:
Recept nélkül szerintem nem kevernek gyógyszertárit!
2/7 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, amit az orvos szokott felírni receptre popsikrém, az kb. 1200 Ft recept nélkül. Vagyis dupla annyi, mint receptre, mert ha felíratod, akkor 50% a támogatás rá!
3/7 anonim válasza:
Amúgy kiadják recept nélkül is, én is vettem már recept nélkül, csak szólt a gyógyzserész, hogy úgy dupla annyi, de szó nélkül kiadják.
4/7 anonim válasza:
Nálunk van 4 féle előre kikeverve, bármelyiket lehet kérni, de receptre tényleg 1000ft körül van. Érdemes feliratni.
5/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit kevernek bele. Ha nem viszel receptet, akkor drágább, és ha nincs nekik készen, akkor vissza is kell menned. Ha nincs receptem, akkor egyszerűen Neogranormon kenőcsöt veszek.
6/7 anonim válasza:
Neogranormon új tégelyes kréme nagyon jó, 100 ml 1000 ft, de drogériában is megkapod
7/7 anonim válasza:
Nálunk lehet kapni a patikában recept nélkül is. Én sokáig csak ezt használtam, aztán kaptam ajándékba Neogranormon popsikrémet. Sokkal jobbnak tartom, pedig én nagyon hittem a patikaiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!