Mi a különbség az egyes Pampers pelenkák között?
Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 20:52
11/12 anonim válasza:
Nekem sajnos nagyon érzékeny bőrű a babám (allergiára hajlamos, ekcémás, stb.), ezért nagyítóval szoktam nézni, hogy melyik krémben, pelusban, popsitörlőben mi van (parfüm, színezék nálunk szóba sem jöhet)...Ennek alapján sztem a fő különbség, hogy a narancssárga és a zöld Pampers-ben színezőanyag is van a balzsamban, amivel át van itatva (a parfümöt nem tudom), a fehér PremiumCare-ben pedig színezékmentes a balzsam, szóval elvileg az kicsit bőrbarátabb (a csomagoláson ott vannak az összetevők). A Pampers bugyipelusban pedig egyáltalán nincs semmilyen balzsam, ezért nem is érezni azt a szúrós szagot, ha belepisil, mint amit én is érzek a balzsamos Pampersnél (fehér, zöld, narancs) mindig...:-)
12/12 anonim válasza:
Zöld szuper , narancs tényleg rosszabb, de ami kiidegelt hogy a fehér annyira vacak volt hogy elajándékoztam ,rosszabb mint a sárga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!