Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a különbség a játszó- és...

Mi a különbség a játszó- és az alvóscumi között?

Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 21:31
 1/4 anonim válasza:
Nekem van egy 4 éves unokahúgom, de szerintem semmi. Neki is volt olyan cumija, amit még (egyem meg) cserélgettek a barátnőivel, de olyan is, amit nem adott oda senkinek. Szerintem ez személyiségtől függő dolog, hogy kinek melyik a kedvence, és az alvócumival is így van. Ha lélek szempontból nézzük az közelebb áll a kisgyerek szívéhez. Ha nem erre gondoltál, szerintem vannak kifejezetten olyan cumik, amik alvásra valóak, azok puhábbak
2012. okt. 31. 22:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak az ára. :)

Lényegében semmi.

2012. okt. 31. 23:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyiken van karika, a másikon nincs. :)
2012. okt. 31. 23:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért kérdezem, mert az 5hónaposom eddig megvolt cumi nélkül. Az elalvás pedig az evéssel volt egybekötve sajnos. Csak hallottam, hogy ez nem jó, mivel fogszuvasodáshoz vezet. Azóta próbálom rászoktatni, hogy inkább cumival aludjon el, de az nem nyugtatja meg. Így keresnék olyan cumit, ami a legjobban hasonlít az Aventes cumisüveg cumijához.
2012. nov. 1. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!