Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinálsz, amig napkozben...

Mit csinálsz, amig napkozben szundit a babád?

Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Házimunkát :D De még akkor is,mikor ébren van. Az én lányom nagyon keveset alszik napközben,és mindig van mit tenni itthon,mosni,vasalni,mosogatni,főzni,takarítani. De most már a karácsonyra készülődök,csináltam adventi koszorút meg ajtódíszt,most meg recepteket nézegetek :) És Te mit csinálsz,mikor alszik a csöppség?
2012. nov. 30. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Házimunkát, vagy tanulok, mert lassan vizsgaidőszak. Most épp netezek. Kb. ennyit.
2012. nov. 30. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:
4 éves a nagy, 10 hónapos a kicsi. Együtt szoktak napközben aludni, én akkor szoktam gyorsan megebédelni, összepakolni, vasalni, ha délelőtt nem főztem, akkor ilyenkor szoktam összedobni valami kajcsit, és ha még marad időm, akkor netezek, olvasok. És te?
2012. nov. 30. 13:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Házimunka, főzök, takarítok, netezek, vasalok, zenét halgatok, telefonálgatok. Mikor melyiket! Hétfőn pl. szinte soha semmihez nincs kedvem. Ami nálam bevált,hogy készítek reggel a telefonomba, vagy papírra egy listát, hogy mit kell megcsinálnom aznap,vagy a héten. Ezt igyekszem betartani, márhogy nem a lógós részét, hanem a munkára gondoltam. ;-)
2012. nov. 30. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Aludtam, neteztem, olvastam, ha maradt, akkor vegyszeres házimunkát(a többit vele együtt, amí kicsi volt kendőben rajtam volt, aztán együtt:) ) csináltam.
2012. nov. 30. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!