Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2honapos, tápszeres babád...

2honapos, tápszeres babád mennyit alszik napkozben?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Az én babám ugyan anyatejes is, csak egyre kevesebbet tudok lefejni sajnos, ezért kell a tápszer. Napközben alig alszik a kislányom, aki 6-án lesz 2 hónapos. Van, hogy alszik 1 órát, utána felébred, órák múlva alszik fél órát, de egyhuzamban csak kora délelőtt alszik több órát is. Éjjel viszont már 8-10 órát alszik. Neked?
2012. okt. 2. 06:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Napközben az evések között mindig alszik 1-2 órát, 4 óránként eszik.
2012. okt. 2. 08:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Az én lànyom 7.én lesz 2honapos. hàt az ugy van, :) hogy az én lànyom napkozbe 3orànként eszik (àtlag 120ml-t) de napkozben nem nagyon alszik. ha elmegyunk sétàlni,akkor alszik,amig kint tologatom,de ahogy bejovunk,felébred :( meg ilyen mikrosziesztàkat csinàl,alszik ilyen 20-30 perceket, és sokszor sajàt magàt felébreszti, felsir àlmàba, ilyesmi... sokszor igy elkinlodik egész este 8ig. de olya,kor màr nagyon szenved a fàradtsàgtol. Este,ill éjjel pedig simàn alszik 5oràt egyhuzamba,anélkul, h felsirna,v csak ritkàn. ezért igy van,h éjjel csak 1szer kér enni,van,h 2szer,attol fugg,h hànykor evett utoljàra. tegnap volt pl eloszor,h egyhuzamba màr 6oràja aludt,de felébresztettem, mert màr éjjel fél 1volt és akartam menni aludni,tudtam,h ugyis felkelne fél oràn belul. akkor szépen betermelt 130ml-t,utàna 4kor és 7.30korul kelt kajàlni. de ez nagyon vàltozo... ettol fuggetlenul probàlok vmi rendszert kialakitani.
2012. okt. 2. 11:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Napközben általában 3-4 órát összesen, éjjel pedig 10-12 órát.
2012. okt. 2. 12:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Szinte semmit.

10-én lesz 2 hónapos. Délelőtt alszik kb. 20 percet, de azt szigorúan csak a karomban. Délután sétálás közben fél órát, jobb esetben 1 órát. Ezen kívül néha 4-5 percekre csukva van a szeme, de nem hiszem, hogy annyi idő alatt elaludna.

Nekem az éjszaka is durva. Elalszik 8 körül, hajnal 2-kor eszik, utána pedig kb. 4-ig nem hajlandó aludni, "játszani" akar. Fél 6 körül pedig végleg felkel. Ennyi.

2012. okt. 2. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!