Ajánlanátok etetőszéket? Mely szempontok fontosak a megvásárlásakor? Fa vagy műanyag?
mi mindenképpen a fát fogjuk választani, már csak azért is,mert utáljuk a műanyag cuccokat. etetőszk ügyében mindig az volt a kedvencem,ami később asztallá és székké alakítható, ráadásul azt már 9000 ft-tól be lehet szerezni. de most a párom talált google-n egy képet
és ez nagyon elnyerte a tetszésünket,végül is ezt fogjuk elkészíteni mi magunk. sok funkció miatt teszik a legjobban, hosszú ideig nem kell pincében porosodnia majd! a páromnak nagyon ügyes keze van, úgyhogy nem lesz gond.
Nekünk ilyen van. Nekem fontos volt, hogy a háttámla dönthető legyen, mert 4 hós korától hozztátápláltam és ennek dönthető az ülése. Tísztítása is egyszerű, ez is fontos, most 18 hós a kislányom és mindenképpen szeretne ős is egyedül enni, ugye ilyenkor történnek balesetek.
eleinte a pihiszékben etettem p la hozzátápi kezdetén, és ugye lehetett később amikor már ült jobb pozícióba dönteni.
amikor ezt a megoldást kinőtte már tudott biztonságosan egyedül ülni, így bemertem vállalni egy nem dönthetős ülésű etetőszéket.
ilyet vettünk, és nem bántuk meg, később nagyon jó volt a külön asztal+szék megoldás, a mindennapi rajzolásokhoz gyurmázásokhoz stb, és ugye a kényelmes önálló étkezéshez is. 6000-ért vettük az auchanban anno, alaposan le van lakkozva minden fa felület rajta úgyhogy tisztítani is könnyű.
én nem bántam meg, a kistesó is kihasználta alaposan. most 4 és 2,5 évesek és az a kisasztalos+székes dolog még mindig forgalomban van, bár legtöbbször közösen étkezünk a nagyasztalnál.
én is pontosan így voltam mint az előttem szóló. Míg kicsike volt, hordozóban etettem, aztán ikeásat vettünk mi is, a szempont a könnyen tisztíthatóság, a praktikum, egyszerűség, biztonsági öv, ár volt, vettünk hozzá párnát, tálcát szintén ikeában összesen max 7000 forintért, de már nem emlékszem pontosan. Nagyon jó vétel volt !
Nekünk ilyen van, kek-narancs. Azota hasznaljuk csak, hogy ülni is tud a kicsi. Könnyen tisztithato, en nagyon sokszor csak bedobom a mosogato gepbe, dupla talcas es tudom az asztalhoz is rögzetni, dönthetö es biztonsagi öves. Nagyon könnyü, de a baba akarhogy hintazna benne nem borul fel. Es kesöbb is hasznalhato lesz. Mi nagyon szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!