Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki miért vett járókát? Mennyit...

Ki miért vett járókát? Mennyit van benne a babája? Fa, vagy műanyag?

Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekünk gurulós, állítható magasságú fa volt.

Nagyon szerettem, pici babaként kb. napi 2-3-szor 30-40 percet töltött benne a fiam. Ő is szerette, sokat játszott benne, nem sírt.

Amikor nagyobb lett, már csak reggeli után raktam be, amíg beágyaztam, letusoltam és feltettem az ebédet főni. Addig ő zenét hallgatott és és jól evolt. AMikor elindult, szétszedtük.

2012. szept. 12. 15:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Az első gyereknél nem volt járóka,hisz képes voltam rá figyelni még a dolgom mellett is. Másodiknál már muszáj voltam venni, mert kicsi volt a korkülönbség és tartottam attól ha hátat fordítok, akkor történik a két gyerek közt valami, vagy ugye a nagyobbnak már voltak kisebb játékai..szóval veszélyesnek éreztem elfordulni tőlük, ha "szabadon" volt mindkettő. amikor csakegy gyerek volt, mindig jött velem, akkor nem aggódtam.

De nem sokat volt járókában, max amikor mentemn wc-re, vagy kiszaladtam valamiért, vagy épp főznöm kellett, mert nem sikerült alváskor.

Fa járóka !

2012. szept. 12. 15:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Fa járókája volt az első gyerekemnek, de csak addig volt bent, amíg porszívóztam, felmostam, illetve amikor volt az életveszélyes időszaka (mindenre felmászós, aztán leesős), addig amíg vécére mentem.

Második gyerekemnél már eladtam, rájöttem, hogy csak a helyet foglalja, őt felmosáskor az etetőszékbe zártam, az életveszélyes időszakát meg valahogy túléltük... vittem magammal vécére is, talán így sikerült.

2012. szept. 12. 15:11
 4/6 anonim ***** válasza:

fa járókát kaptunk kölcsön.

1.babám kiskorában felújítottuk a lakást, akkor nagyon jól jött, hogy a járókában tudtam neki tisztaságot biztonságot adni.

2.babámnál azért jön jól, mert beletehetem nézelődni, fölső állásban van, ott látja a nagytesója is, de nem tud ráfeküdni (a földretéve ez többször előfordult.)

aztán amikor elkezd dolgozni a lábával, kezével, ellöki magát, aztán felkapaszkodni próbál, akkor kapaszkodóként jól funkcionál.

de később, amikor már menne, én nem szívesen raknám bele (szüleink idejében volt szokás.) max.amíg muszáj (postáshoz kiszaladok vagy ilyesmi).

2012. szept. 12. 15:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekünk fa állíthatós gurulós van 120*120-as. Én nagyon szeretem. El van benne a babám, még most is, hogy kúszik.

Akkor van benne, mikor nem tudok rá figyelni vagy főzök, így nem kell állandóan lesben állnom.

2012. szept. 12. 15:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekünk összecsukható, abszolút "lefejelésmentes", játszószőnyeges Brevi járókánk van, Vaterán vettem használtan még a fiamnak, 3 és fél éve. Ilyen: [link]

Azért vettem, mert nagyon eleven, ágyról lemászós, sajtkukac babám volt, és a kiságyban sírt, máshol meg nem éreztem biztonságban. És pisilni menni baba mellett is muszáj... :)

Fa járókát nem vettem volna, mivel nem tartom biztonságosnak. Még csak nem is praktikus: nehéz, és a tisztítása sem könnyebb.

Most már 4 éves a fiam, és van egy 4 hónapos lánykám is. Vele is használom, és most talán még fontosabb, hogy legyen egy olyan hely, ahol biztonságban van a pici. A nagyfiú ugyanis merő szeretetből is képes veszélyes dolgokra...

A másik praktikuma a járókának, hogy ki lehet tenni a kertbe, ahol levegőzhet a baba, és mégis biztonságban van. Az utazóágy szúnyoghálóját szoktam ráhúzni, így a bogaraktól is védve van.

Nincs benne sokat a baba, de összesen napi kb. fél-egy órát igen. Ez tőle függ.

2012. szept. 12. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!