Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel tisztítsam meg a kölcsön...

Mivel tisztítsam meg a kölcsönbe kapott rég nem használt, erősen piszkos műanyag babajátékainkat? Csörgők meg ilyenek.

Figyelt kérdés
Domestossal nem merem... Ecetes víz is fertőtlenít? Esetleg előszőr alaposan szappannal majd ecetes vízzel? Az úgy megfelelő?
2012. aug. 30. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:
44%

cif + fogkefe + rony

majd alapos öblítés

2012. aug. 30. 12:48
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Forró vízbe szoktam tenni mosogatószert és azzal jól átmosom, majd hideg vizes öblítés és kész is.
2012. aug. 30. 12:58
 3/4 anonim ***** válasza:
55%

Lehet kapni Chicco-s fertőtlenítő folyadékot, vagy Neomagnol fertőtlenítő tablettát. ..

Ezekkel tudod fertőtleníteni. Ami olyan, hogy nem lehet vízbe tenni.

Amit meg lehet, azt rakd vízbe+sikáld meg, csak az a baj, hogy sok játékba belemegy a víz, viszont ki nem nagyon, és hetekig folyik belőle a víz, erre figyelj.

2012. aug. 30. 13:00
 4/4 anonim ***** válasza:
51%
Tedd egy párnahúzatba és dobd be a mosógépbe. Én az összes sajátot is szoktam időnként. 45 fokon semmi baja nem lesz, ne 90 re ! Arra figyelj hogy ne legyen benne gumi rágókás rész az puha és kiolvadhat. Fertőtlenítgetni nem kell .
2012. aug. 30. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!