Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Itt mindenkinek volt 50 ezre...

Itt mindenkinek volt 50 ezre gyerekülésre?

Figyelt kérdés
Kezdem magam szarul érezni, hogy milyen szar szülők vagyunk, hogy nekünk bizony nem telik drága gyerekülésre.Itt mindenki azt írja, hogy 40-50 ezrekért vettek gyerekülést. Nos nekem is fontos a babám biztonsága, de nincs ennyi pénzünk rá..Olcsóbban tényleg nem lehet biztonságos gyerekülést kapni? ...tudom vegyek használtan jó minőségűt..de mi van ha már volt "balesete" vagy ezt honnan lássam? Ki tudja milyen az állapota?! Nekünk max. 20 ezrünk lenne rá, de ez tényleg a max..
2012. nov. 29. 22:29
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
Két hete vettem 20 ezerért egy használt, de tökéletes állapotban lévő Römert, ami újan 60-70! Annyira hibátlan, mintha nem is használta volna a pici. Egy gyereket kellett eddig csak kiszolgálnia!:) Ki lehet fogni ilyet is, csak keresgetni kell!
2012. dec. 3. 10:32
 52/60 anonim ***** válasza:
Érdekelne mi a véleményetek a Chicco Neptun babaülésről az ára még tűrhető és kielégítő volt az eredménye az ADAC VIZSGÁN
2012. dec. 3. 11:05
 53/60 anonim ***** válasza:

Chicco Neptun

Chicco Neptun

Kindersitz; Sitzrichtung: In Fahrtrichtung; Normgruppen: I-III (9 bis 36 kg), III (22 bis 36 …; Neuester Test: 6/2012

Sicherheit (50%): „befriedigend“; Bedienung und Ergonomie (50%): „befriedigend“; Schadstoffprüfung (0%): „ausreichend“; Reinigung und Verarbeitung (0%): „gut“.

----------

Én nem venném meg , a biztonság kifogásolható

úgy látom ez 9-36 kg ig van , eleve nem venném mert minél kisebb az intervallum annál biztonságosabb

szempontjaim

-biztonság (ADAC)

-jó ár érték arány

-kis intervallum 0-13,9-18 ....

Minél tovább lehessen háttal bekötni.

ez az ülés ez alapján

nem

nem

nem

nem

Ez alapján gondolom így .

2012. dec. 3. 11:23
 54/60 anonim ***** válasza:

49 es vagyok meg az előző is

50esre reagálok

csak sokkal könyebb lefikázni mást és azt mondani "persze telik" holott csak előre kell gondolkodni hónapokkal és körülnézni a "piacon" ;)

2012. dec. 3. 11:26
 55/60 anonim ***** válasza:
Akkor szerinted milyet vegyek fiam lassan 20 hónapos 13 kiló, 40nél nem szeretnék nagyon többet költeni és olyat szeretnék amit több ideig használhat.
2012. dec. 3. 11:42
 56/60 anonim ***** válasza:
[link] ez jó lenne?
2012. dec. 3. 11:48
 57/60 anonim ***** válasza:

Drága szerintem én rendelném külföldről.

De ha brendon akkor Concord gyermekülés 9-36 kg Trimax

Heft 6/2007

30 Produkte im Test „befriedigend“

„Sicherheit: ‚befriedigend‘;

Bedienung: ‚gut‘;

Komfort: ‚gut‘;

Gebrauch: ‚gut‘.“

Concord Trimax

A biztonság csak kielégítő de 9-36 ig ,ez nem rosz eredmény

szempontjaim

-biztonság (ADAC)

-jó ár érték arány

-kis intervallum 0-13,9-18 ....

Minél tovább lehessen háttal bekötni.

ez az ülés ez alapján

igen

igen

nem

nem

de 40 000 pont ...

Ha pedig választhatnék akkor ott a tesz győztes cybex

Cybex gyermekülés 9-36 kg Isis-Fix CBX ISOFIX - Chilli Pepper red 2013

52 990 Ft

de ez 13 000 több mint a keretetek sajnos

2012. dec. 3. 16:21
 58/60 anonim ***** válasza:
Köszia választ még gondolkodom rajta,igazából tetszik nekem a Römer Kid Plus és az 50000Ft egyik boltban,bár már az is több,mint amire gondoltam,de még gondolkodom
2012. dec. 3. 16:58
 59/60 anonim válasza:
Nekünk Cybex Isis-fix van. Hát ez az, amire nem sajnálom a pénzt. A kislányomnak is ezt fogunk venni, nem a kényelem, hanem a biztonság a lényeg ;) Hiába hogy 50,000ft körül mozog. a Nania-nak van hasonló típusú, védőpajzsos ülése, 20,000ft körül.
2015. jún. 7. 13:34
 60/60 anonim ***** válasza:
utolsó: szerintem senki nem sajnálja erre a pénzt, a kérdezőnek (és nekünk sem) egyáltalán nincs is mit sajnálni... :)
2015. jún. 8. 12:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!