Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Itt mindenkinek volt 50 ezre...

Itt mindenkinek volt 50 ezre gyerekülésre?

Figyelt kérdés
Kezdem magam szarul érezni, hogy milyen szar szülők vagyunk, hogy nekünk bizony nem telik drága gyerekülésre.Itt mindenki azt írja, hogy 40-50 ezrekért vettek gyerekülést. Nos nekem is fontos a babám biztonsága, de nincs ennyi pénzünk rá..Olcsóbban tényleg nem lehet biztonságos gyerekülést kapni? ...tudom vegyek használtan jó minőségűt..de mi van ha már volt "balesete" vagy ezt honnan lássam? Ki tudja milyen az állapota?! Nekünk max. 20 ezrünk lenne rá, de ez tényleg a max..
2012. nov. 29. 22:29
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
34%
Mennyi hólyag van itt.nekünk a babhordozónk Peg-Pregant márkájú 0-18 éves korig nem olcsó abszolút kaptuk.De autósülést nem tervezek 50-100ezer Ftért venni csak mert sokak szerint egy 25ezer Ftos nem biztonságos.Csak úgy elmondom nem attól függ,ki hány ezres autósülésben van nyilván nem árt megnézni mik a vélemények az adott márkáról,tesztelésen milyen eredményt ért el,de aki azért lealázza a másikat,mert nem vett 50-100Ft-os gyerekülést csak egy felfuvalkodott hólyag.
2012. dec. 2. 08:07
 42/60 anonim ***** válasza:
*0-18 hónapos korig kb 45-50ezer Ft újonnan
2012. dec. 2. 08:16
 43/60 anonim ***** válasza:

[link]

tessék itt van felsorolva a Chipolino Domino amit én vettem,bolti ára 25ezer de le van most árazva mindenhol,szóval ha még itt is feltüntetik biztosan megfelelő

2012. dec. 2. 08:19
 44/60 anonim ***** válasza:
100%

Nem is azzal van a gond, hogy nem telik rá. De 100%, hogy ha itt válaszolók mindegyikét megnéznénk, biztos találnánk olyat, ahol apuka vagy akár mindketten cigiznek. Nyilván most mindenki letagadná, de biztos. Na ha arra telik, akkor egy normális gyerekülésre is kellene.

Nekünk sem egyszerre lett meg rá a pénz, 5 hónapja tudtuk,hogy nemsokára venni kell, havonta félreraktuk.

Na ezt is le lehet pontozni!

2012. dec. 3. 07:06
 45/60 anonim ***** válasza:
0%
utolsó még mindig nem érted az a gáz felfogás,hogy sokan azt hiszitek ami nagyon drága csak az a jó,ami olcsóbb az biztos selejt,ez olyan,mintha valami nem brendonos akkor sz*r? Inkább el kéne fogadni,hogy nem mindenki hiszi azt hogy 80-100ezret kell költeni azért,hogy normális gyerekülést vegyen az ember,ha lenne 100ezrem sem vennék annyiért ülést,mert van olcsóbban is jó 20-30ezerért
2012. dec. 3. 07:53
 46/60 anonim ***** válasza:
35%
még annyit nálunk egyikünk sem cigizik,és szinte biztos vagyok abba,hogy sokan vannak így,igen veszek normálisat de nekem senki ne akarja bemesélni,hogy csak az a normális ami nagyon drága,mert az elég sznob felfogás
2012. dec. 3. 08:09
 47/60 anonim ***** válasza:

Na azért kezdünk elmenni a 50 ezrestől a 100-ig. Ami azért nem mindegy!

Nézd, én azért spóroltam ki az árát, mert ismerek olyat, akinek azért nem sérült meg a gyereke ütközéskor, mert masszív, erős ülésben ült. De én nem azért vettem drágábbat, mert drágább. Ha ugyenezt meg tudtam volna venni 15 ezerért, akkor megvettem volna! Nem a márka számított, tehát nem nevezném magam sznobnak! De attól még,hogy valaki nem tudja megvenni, nem rossz anya. De ha valaki lesznobozza azt, aki esetleg megveszi, semmivel sem különb. Hiszen ő is megszól valakit!

Inkább ezeregy hülyeségre nem költök, de erre akkor is kiszorítom. És azért írtam a cigit, mert sok embert ismerek, aki ha nagyon akarná, akkor ki tudná spórolni, de fontosabb,hogy milyen játékot vegyen a gyereknek, meg,hogy apuka pénteken eljárjon sörözni, meg edzőterembe stb.

2012. dec. 3. 08:54
 48/60 anonim ***** válasza:
én arra mondtam,hogy sznob aki a másikat leszólja,hogy mit képzel,hogy olcsóbbat vesz,tőlem aki akarja vegye meg de ne mondja nekem senki hogy a 25-35ezres az vacak
2012. dec. 3. 08:55
 49/60 anonim ***** válasza:

Annyira annyira ostoba dolog ezen vitázni ,van egy nagyszerű lehetőség amit úgy hívnak ADAC teszt.

Én csak is olyat veszek ami ott jól vizsgázott.Ezek az ülések többnyire drágák. De spórolással megfizethető.

Szerintem elég objektív dolog. És nem arról van szó hogy azért veszi meg mert drága ,vagy azért nem mert olcsó ! Ilyen baromságot :)))) aki ezt le is írta ..

Bárcsak jó teszteredményű ülést tudnék venni 25 000 ,hidd el felőlem az árát is belehímezhetnék ,de akár rám is tetoválhatnák :D

És igen ami nincs tesztelve az = azzal hogy bármi lehet még teljesen alkalmatlan is. Sőt drága ülések is buktak meg.Tehát nem az ára az irányadó hanem hogy milyen biztonságot nyújt !!!Én azt nem hiszem el hogy egy nannia 18 ezerért ugyan azt a biztonsági megoldásokat tudja használni és vissza ellenőrizni amit egy römer ami 75 000.És érdemes utánna járni hogy megint a magyarokat szivatják ,külföldön ugyan ez a teszt győztes ülés 35 000 !!! Tehát lehet szemellenzővel járni és dísz ülésbe tenni a gyereket.De utánn

a is lehet olvasni,gyűjteni ,majd akár fél áron hozzájutni újonnan!

2012. dec. 3. 08:55
 50/60 anonim ***** válasza:
Utolsónak tök igaza van abban hogy Magyarországon drágábbak az ülések, mint sok más országban. Nekünk volt lehetőségünk Angliában megvenni a gyerekülést. 100 fontért vettem, ami mostani árfolyam mellett kb 35000ft. Itthon ugyanaz 68000ft, tehát a 2x-e. Egyébként Britax First Class az ülés.
2012. dec. 3. 10:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!