5 hetes kislányom nagyon sok levegőt nyel! Adnátok nekem tanácsot?
Ha böfiztetem nem böfög, csak ha lefektetem és utána pár perc és felébreszti a böfi!
Infacoltól undorodik!Espumisan csepp sem jött be!:-(
Szia!
Nem tudom, hogy szopizik vagy cumizik, mert attol is fugg. Mindenkeppen bofiztesd, ne rakd le bofi nelkul akkor se, ha 10 percig vagy tovabb kell raznod. :-)
En ugy szoktam, hogy mar eves kozben, mikor a karomban vagy az olemben van razogatom picit, mert amikor eszik a kajaval egyutt apro levegobuborekok keletkeznek a gyomraban es ha razogatom picit kozben, (remegtetem a labam), akkor mar eves kozben osszeallnak a buborekok egy nagyobb buborekka es konnyebben kijon. Azt is probalhatod, hogy a gyomranal (bal bordaiv alatt) egy kis nyomast gyakorolsz a pocakjara, nem erosen, csak pl. ott fogod vagy ha a valladra fekteted, akkor a vallad azt a pontot nyomja es ugy razogatod, akkor is konnyebben kijon a buborek.
Nalunk omlott a tej a cicimbol es majd megfulladt tole, de nem engedte el a cicimet es rengeteg levegot nyelt. A doki azt tanacsolta, hogy fekudjek hanyatt es ugy szoptassam, gravitacioval szemben, mert akkor nem omlik bele a kaja, hanem a maga utemeben tudja szivni. Nalunk bejott. De persze ez csak akkor lehetseges, ha ciciztek.
Sok szerencset!
Szia!
Nálunk nehéz esetekben az bejön általában, ha büfitartásban leülök vele kényelmesen hátradőlve. Vagyis jobban előredöntött helyzetben van ilyenkor mint ha simán állva fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!