Tápszerről szeretnénk áttérni tejre!? Többi lent!
Figyelt kérdés
Közel 3 hónapos a babám és eddig tápszert kapott,de az nagyon felfújta!Most már szeretnénk tejet adni neki!De hogy?Hányas tejet szabad neki adni(zsírtartalom)?És kell vízzel hígítani?Melyik a jobb:bolti vagy házi,frissen kifejt?Mindent írjatok le ami fontos kérlek!Köszönöm előre!2012. nov. 29. 12:42
21/23 anonim válasza:
Anyukák, ez tuti kamu kérdés, valaki nem lehet ilyen hülye, hogy a koraszülött (kis súlyú) babájának tehéntejet akarjon adni, mert, hogy 30 évvel ezelőtt Ő is azon nőtt fel.
Ja és egyébként én ANYATEJEN nőttem fel!!!
22/23 anonim válasza:
15 ös mit nem ért azon hogy különbség van hogy kapott olyat vagy azt kap anyatej vagy tápszer helyett??????
23/23 anonim válasza:
Sok felnőtt ember sem tudja megemészteni a mai bolti tehén tejeket, nemhogy a pici babák.
Megköszönted a 15-ös válaszolónak, oké. Ha már írsz gondolnod kell arra, hogy valakinek a válasza nem fog neked tetszeni, de erre nem így kell reagálni. Normálisan leírták a véleményüket, neked nem tetszett és rögtön így reagálsz. Ahogy már egy előttem hozzászóló írta, te már eldöntötted, hogy adsz neki, (a reakciód alapján valószínűleg csak ezért tetszett a 15-ös válasza) akkor minek tetted fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!