Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves kor után mikor "kell"...

1 éves kor után mikor "kell" mindkenképp áttérni már a tejivására a tápszerről?

Figyelt kérdés
Illetve ha még nem a tejre, akkor muszály tápszer helyett a tejitalt adni a tejig?
2011. ápr. 28. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem muszáj tejitalt adni.A tápszert is szokták egy év fölött még adni.

Egy év után nem szeretnéd bevezetni a tejet?

2011. ápr. 28. 13:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Te döntöd el, mindenki mást mondd!

A tápszerről jó áttérni a tejitalra mert más az összetevője.mi áttértünk, tápszerből már 350ml-ket ivott babám, tejitalból meg max. 200at de az is ritka! sokkal laktatóbb

2011. ápr. 28. 13:21
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszaitoka!

De igen.. már fontolgatom mikor is kéne a tejet adni, csak még nem jutottunk el odáig teljesen úgy érzem.. most épp 1 éves a kicsim, így már aktuális lesz a téma:)

De ha még tejet nem is, azért gondoltam, hogy addig a 3-as tápszer vajon maradhat-e! Persze mások az összetevői tudom.. úgyis előbb utóbb a tej lesz majd,csak meddig lehet húzni vajon? Köszönöm a további válaszokat is! :)

2011. ápr. 28. 13:43
 4/7 anonim ***** válasza:
3 tápszer az már babatej, nem? mert a 2es tápszer van 1 éves korig ;)
2011. ápr. 28. 13:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Azt olvastam egy kérdésnél, hogy a tejital is tápszer, 3-as tápszer.

1 és 3 év között kell bevezetni a tejet, ki mikor gondolja :)

2011. ápr. 28. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:
25hónapos kislányomnak tápszert és tejitalt adok.Ivott már rendes tejet,de nem vagyok a híve.A bolti tejeket én semminek tartom.
2011. ápr. 28. 14:21
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm további válaszaitokat! :)

Mi a Babylove 3 -as tápszert isszuk most..legalábbis tápszer van ráírva ha jól emlékszem.. De lehet, hogy babatej!

MIndegy, akkor látom még van időnk a váltásra is, és maradhatunk is egy ideig nyuogdtan ennél a tápszer/babatejnél :) Köszönöm segítségeteket!

2011. ápr. 28. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!