1 éves kor után mikor "kell" mindkenképp áttérni már a tejivására a tápszerről?
Nem muszáj tejitalt adni.A tápszert is szokták egy év fölött még adni.
Egy év után nem szeretnéd bevezetni a tejet?
Te döntöd el, mindenki mást mondd!
A tápszerről jó áttérni a tejitalra mert más az összetevője.mi áttértünk, tápszerből már 350ml-ket ivott babám, tejitalból meg max. 200at de az is ritka! sokkal laktatóbb
Köszönöm a gyors válaszaitoka!
De igen.. már fontolgatom mikor is kéne a tejet adni, csak még nem jutottunk el odáig teljesen úgy érzem.. most épp 1 éves a kicsim, így már aktuális lesz a téma:)
De ha még tejet nem is, azért gondoltam, hogy addig a 3-as tápszer vajon maradhat-e! Persze mások az összetevői tudom.. úgyis előbb utóbb a tej lesz majd,csak meddig lehet húzni vajon? Köszönöm a további válaszokat is! :)
Azt olvastam egy kérdésnél, hogy a tejital is tápszer, 3-as tápszer.
1 és 3 év között kell bevezetni a tejet, ki mikor gondolja :)
Köszönöm további válaszaitokat! :)
Mi a Babylove 3 -as tápszert isszuk most..legalábbis tápszer van ráírva ha jól emlékszem.. De lehet, hogy babatej!
MIndegy, akkor látom még van időnk a váltásra is, és maradhatunk is egy ideig nyuogdtan ennél a tápszer/babatejnél :) Köszönöm segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!