Anyukák! Támogatásra lenne szükségem. Hogy lehet ezt türelmesen csinálni? (bővebben lent)
Az eleje ilyen.
Nappal feküdj le te is mellé
Valószínűleg még felcseréli a nappalt az éjszakával. Ki fog alakulni. Éjszaka ne kapcsoljatok lámpát, ha nem muszáj (nincs kaki), ne pelenkázzátok át, ha nem sír, akkor ne nyugtassátok, ne akarjátok mindenáron elaltatni.
Nappal ne járjatok lábujjhegyen körülötte, ha alszik, és legyen világos.
Meg fogja tanulni, hogy éjszaka csend van és nyugalom, ő is aludni fog. Szerintem csak néhány hét.
Addig meg fogadd meg a fentiek tanácsát és pihenj nappal.
A mi lányunk 3 és fél hónapos. 4 hetesen ugyanezt csinálta. 8 hetes korától pedig átalussza az éjszakát. Semmit nem tettem ezért. Egyszerűen át kell vészelni azt a pár hetet, amíg ez van.
Én ezt az időszakot úgy vészeltem át, hogy amikor már állva el tudtam volna aludni magunk közé vettem. 1 hónapos korától köztünk aludt éjszaka és így én is tudtam legalább feküdni. Előtte órákat ültem a kiságya mellett kimerülten. Ez ment pár hétig, utána semmi gondot nem okozott a visszaszoktatás. simán alszik a kiságyában.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
4-es! Ezek szerint a Ti babátok nem sír, ha magatok közé tudod venni? Kislányunk nyöszörög, nyög, majd ha nem foglalkozunk vele, akkor sír. Nem tudnám megtenni azt, hogy csak úgy magunk közé teszem. Bár csak ezen múlna...
4 hetesen ugyan ez volt nálunk.ráadásul most 7 hós és egy hónapja beteg és éjszaka nem tud aludni.
kitartást én is zombiba megyek át lassan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!