Baj, ha a krumpli kóstoltatásnál almával együtt adom a babámnak? Almát már kapott.
Figyelt kérdés
Egyébként kezdek össze zavarodni már :) Tehát eddig kapott almát.Nyersen nem ette meg, ezért a sütőben megsütöttem, pároltam.Most gondoltam jöhet a krumpli.Második napja kapja.Aztán már ehet annyit amennyit szeretne és ha végzett még kínáljam meg cicivel is?Tízórait váltom ki.Köszi.2012. nov. 28. 15:23
1/6 gabszem válasza:
nyugodtan add krumplival az almát, én együtt szoktam főzni. 10 hónapos lesz a kislányom és most is az egyik kedvence , pedig ez az egyik legegyszerűbb bébikaja sztem. Ha ízlik neki akkor szerintem adhatsz neki amennyit szívesen megeszik. Szerintem nem kell cicivel is megkínálni, ha úgy látod hogy eleget evett.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszod.Az enyém most lesz 6 hós :)
2012. nov. 28. 15:34
3/6 anonim válasza:
kínáld meg cicivel, vagy vízzel evés után. De én délben adnám neki, mivel főétkezést kellene először kiváltani.
4/6 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm.Ez meg a másik gondom, hogy mindenki mást javasol , hogy melyik étkezést váltsuk ki.
2012. nov. 28. 18:55
5/6 anonim válasza:
2 vagyok
Mivel végülis főzeléket adsz neki egyértelmű szerintem, hogy ebédre kapja.
6/6 A kérdező kommentje:
én is erre jutottam :)
2012. nov. 30. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!