Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is együtt alszik a kisbabá...

Más is együtt alszik a kisbabájával?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de valahogy akkor érzem őt biztonságban. Pedig a kiságyban van légzésfigyelő, de hajnalban mindig magam mellé veszem, mert ő is és én is akkor tudunk jól aludni. Igény szerint szoptatom, ha kell óránként, és van, hogy csak cicizni akar, mert igényli a közelségem. Más is van így?
2012. nov. 11. 18:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Mi is így alszunk a kislányommal, hajnalban 4 óra körül ha ébred szopizás után már nem rakom vissza a kiságyba,de éjszaka a helyén alszik!!Szerintem nincs evvel semmi gond! :)
2012. nov. 11. 18:48
 2/16 anonim ***** válasza:
64%
Mi nem alszunk együtt. Én úgy nem tudnék pihenni. Plusz ehhez szokna hozzá, és egy plusz macera lenne míg visszaszoktatom az ágyába. Barátnőméknél is ez volt, már 1 éves a gyerek, de még m indig köztük alszik. Ha apuka nem bír tőle aludni, mert mondjuk álmába rugdos, akkor átmegy a másik ágyra aludni. Mi úgy vagyunk vele, hogy mindenkinek megvan a saját ágya, aludjon is abban.
2012. nov. 11. 19:29
 3/16 anonim ***** válasza:
79%
Nem alszok vele együtt mert egyrészt kicsi az ágyunk én akkor nem tudom kipihenni magam, másrészt mi a párommal összebújva alszunk és akkor hiányzik. Harmadrészt nem szeretném hogy oda szokjon.
2012. nov. 11. 19:59
 4/16 anonim ***** válasza:
72%
Mindhárommal együtt aludtunk, imádtuk:)
2012. nov. 11. 20:11
 5/16 anonim ***** válasza:
Kb. 4 hónapos koráig a saját szobájában aludt a kiságyban. Aztán ahogy elkezdett fogzani, nyugtalanok lettek az éjszakái, és a saját kényelmünk miatt át-átvittük magunk mellé. Ezt annnyira megszokta, h most másfél évesen alig alszik el a saját ágyában, ha sikerül, akkor is legkésőbb éjfélkor felébred, és átjön közénk. Kicsi a hely, ő meg össze-visszaforog, ezért apa sokszor a gyerekszobában köt ki. Tulajdonképpen szeretjük, h mellettünk van, csak éppen azóta egy nyugodt éjszakánk sincs... :)
2012. nov. 11. 20:18
 6/16 anonim ***** válasza:
64%

MI IS EGYÜTT ALSZUNK, MERT:

- a párommal mi is összebújva aludtunk és szerelmünk gyümölcsét is magunk mellett tudjuk elképzelni

-a mi babánk is rengetegszer ébred

-ő is igény szerint szopizik

-olyan jó

Én így alszom jól.Ha nagyon sokat ébred, sokat sírdogál a párom szintén átmegy a másik szobába, hogy ki tudja magát pihenni. De nem lenne jobb a helyzet, ha a kiságyban aludna a kicsi, akkor is fel sírna, csak így nekem nem kell fel kelni éjjelente 4x, 5x. Lehet, ha nyugodtabb baba lett volna kezdettől, nem aludt volna velünk, nem tom, de így nagyon kényelmes. :) A mienk 14. hónapos és fogzáskor ő is non stop cicizik, de legalább nem üvölt :)

2012. nov. 11. 22:42
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Van saját kiságya, de az első ébredéskor magunk közé vesszük, szopizik, és alszunk mindannyian. Nagyon szeretjük! Érdekes, a férjem még jobban ragaszkodik ehhez, mint én, ha vissza szeretném vinni a babát, rendszeresen kéri, hogy hadd maradjon még egy kicsit. :)
2012. nov. 11. 22:52
 8/16 anonim ***** válasza:
37%
Mi sem alszunk együtt! Vasárnap reggel,-mint szokásosan más napokon -tisztába rakom, majd beteszem apa mellé.Én lemegyek, és megcsinálom az ő kis cumiját, apának a capuccinoját, magamnak egy dupla pressot, és így együtt az ágyban szürcsölgetünk, lustizunk! Nálunk, egyébként nincs helye a babának az ágyban, de ez nem hiszem, hogy negatívum. Számomra fordított helyzetben az a furcsa, hogy amikor intim helyzetbe kerülnek, az alvó gyereket összecsomagolják,és kirakják az ágyból. szerintem, ha már úgyis tudja az ember, hogy egy kín lesz kiszoktatni, akkor minek beszoktatni?! De ugye ízlések, és pofonok, na és megbeszélés kérdése!
2012. nov. 11. 22:57
 9/16 anonim ***** válasza:

Látom azért mindenki kapta a mínuszt, aki nem alszik együtt a gyerekkel!

Mi sem alszunk együtt. Van neki is szobája, nekünk is. Bármikor lustizhat velünk, sokszor úgy is alszik el, de utána átvisszük.

Nekünk kell ennyi magány, intimitás este a férjemmel!

2012. nov. 12. 16:53
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én mindenkinek csak pozitívat adtam, valamelyik "iq fighter" lehetett aki lepontozott, sajnos ezen az oldalon elég széles a választék belőlük, de nem kell velük törődni itt, az életben meg úgy sem egy helyre járunk velük.
2012. nov. 12. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!