Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mondhatják, hogy igy nem...

Mondhatják, hogy igy nem vállalják a bölcsiben?

Figyelt kérdés
5 alkalommal voltunk eddig a bölcsiben,egyre jobban elvan és egyre többet játszik a kislányom,barátkozik is egy kicsit a többi gyermekkel,sírás is max.fél perc az elején, tehát gond nem lesz vele. DE, nem akarja elfogadni egyik gondozó nénit sem egyenlőre.mondják is, hogy ilyenkor már elfogadják a gyerekek a számára kijelölt gondozot.De az enyém egy picit sem kér belőlük,mondják is kicsit panaszkodva.Ez egy beszoktatás előtti időszak,ami majdnem ugyanolyan ,mint a beszoktatás,szóval még változhat nem ?vállalják igy is ugye?aztán csak megbarátkozik valamelyik gondozoval.Szerintem semmivel nincs elkésve,és megértem a kicsikémet, igy is olyan ügyes, de ezt mégis nagyon mondogatják nekem minden alkalommal...
2012. nov. 27. 21:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én azt sem értem, hogy lehet, az, hogy megkaptuk a számunkra kijelölt gondozót, aztán azt mondták, hogy majd meglátják ki lesz az, aztán harmadik alkalommal egy másik vette át tőlem, tehát a gyermek eddig csak egy bizonytalan-mindenki idegen káoszban van.nincs egy biztos pontja eddig....
2012. nov. 27. 21:54
 12/13 LadyLoss ***** válasza:
100%
nagyon furi amit írsz, számomra megfejthetetlen mivel indokolhatják, és összeegyeztethetetlen a sajátgondozónő rendszer, a gondozás-nevelés, és egyáltalán a kisgyermekgondozás elveivel. Beszélgess el a vezetőnővel. Nehogy később is meglepetések érjenek.
2012. nov. 27. 21:58
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerintem hallgass az előttem szóló gondozónőre, és vidd másik bölcsibe - ha meg tudod oldani. Mikor én szoktattam be a kisfiamat, akkor megvolt, hogy ki lesz a saját gondozónője. Aztán végül a másik gondozónőhöz jobban ragaszkodni kezdett, és át is került hozzá emiatt... Ja, és az első gondozónője nem sértődött meg rá emiatt, ugyanolyan kedves vele, mint ezelőtt (akkor is, ha nem látom, mert a kisfiam elmeséli). Pedig nem "elit" bölcsi, de tele van jó gondozónőkkel, akik a gyerekekért vannak ott.
2012. nov. 27. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!