Most biztos rossz anyának fogtok gondolni, de gáz lenne, ha 4 hónapos kislányom ott aludna anyósoméknál a hétvégén egy éjszakát, mert már teljesen ki vagyunk merülve a párommal?
Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 19:43
21/28 anonim válasza:
Biztos valami mártír liba. Én például 0%-os lettem,mert el mertem menni egy esküvőre. Legyen ez a legnagyobb öröme az ilyennek. 15. válaszoló
22/28 anonim válasza:
Ha átalussza a baba az éjszakát, mitől vagytok annyira fáradtak??????
23/28 anonim válasza:
Kedves 22. válaszoló. Van Neked gyereked? Ez nagyon buta kérdés volt. Akinek van gyereke az tudja, hogy egy babával nem csak az éjszakák fárasztóak.
24/28 anonim válasza:
Igen van gyermekem, mégpedig 2!
De ha éjjel alszanak, nappal nem lehet annyira elfáradni, amiről itt egyesek írtak, hogy állva alszik már el...
25/28 anonim válasza:
Nappal max. kimerül, de mivel éjjel nyugi van,apával összebújnak, aztán alszik egy jót, reggelre minden ok.
26/28 anonim válasza:
Azért szerintem ezt gyereke válogatja. Nyilván a Kérdező érzi mennyire fáradt, menyire van szüksége egy igazi pihentető éjszakára. Én megértem Őt.
27/28 anonim válasza:
71%os attól,hogy te kipihened magad a kérdező nem tudja ettől,most nem kell okoskodni,hogy márpedig nem lehet fáradt.
28/28 anonim válasza:
Igazad van!
De ha valaki éjjel tud aludni, az nappal nem lehet annyira ki, ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!