4. dik hete beteg a 7 hós babám! Mit tehetek hogy erősítsem az immunrendszerét?
ahogy betöltötte a 6 hót náthás lett és azóta egyszer majdnem kigyógyult de 1 napra rá vissza esett ugyan olyan takonykórba-tüsszögésbe!(sajnos tápszeres)és valamilyen szinten megint lelkiismeretfurdalásom van hogy ha lett volna tejem lehet nem lett volna ilyen sokáig beteg.
voltunk dokinál és ő gyenge kis antibiotikumot kapot hogy dolgoztassa a szervezetét de nem tudom mi a jó?
minden nap 2 hónapja kapja a cebiont és csipkebogyóhús teát iszik!(jah és jön a foga)duplán legyengült a szervezete.
valaki tud valami praktikát amivel erősíthetném?
Figyelj, nagyon sok ismerősömnek volt anyatejes a babája, és sokkal többször voltak betegek, mint az én tápszeres kisfiam és kislányom. Én is rosszul éreztem ez miatt magamat, de később megértettem, hogy nem én tehettem róla, hogy így alakult.
A Cebiont adhatod neki napi rendszerességgel, a csipkebogyót is, és én ajánlom neked a GrapeVital grapefruitmag cseppet, amit terhesen is lehet szedni, csecsemőnek is lehet adni. Üsd be a Google-ba, és kiadja az oldalt, ahonnan megrendelheted. Nem olcsó, 6000,- forint körül van, de nagyon sokáig elég lesz!
Hidd el, hogy nem attól beteg a babád, hogy tápszers. Nekem is mind a három az, a pici 9hónapos mult, és egyátalán nem betegesek.
Adhatsz a babának cebiont, meg amit nekünk mindig ajánlanak ilyenkor az bármilyen márkájú bélflórás készítmény, mondjuk a normaflore, vagy probinul.
Nem lenne érdemes egy allergia, vagy fertőző góc miatti vizsgálatot kérni? Egy hónapig tartó taknyosságot nem indokol sem a tápszer, sem a fogzás.
Lehet, a gyenge antibiotikum épp arra elég, hogy fenntartson egy krónikus állapotot; sem nem javul, sem nem romlik tőle a helyzet "csak" meggyógyulni nem tud. A pici babák nem tudnak rendesen orrot fújni, és ez egy folyamatos baktérium tenyészetet idézhet elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!