Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire normális ez? Anyukák,...

Mennyire normális ez? Anyukák, akiknek a férje eljár iszogatni barátokkal, kollegákkal, szokott diszkóba is menni? Elsősorban nem huszonéves apukákra gondolnék, hanem 30év körüliekre, felett.

Figyelt kérdés

A kocsmázás, fiús találkozók az oké szerintem, mert ki kell engedniük a gőzt, főleg aki sokat dolgozik, vagy stresszes helyen s erre még rájön a baba is ugye nekik. Én még itthon vagyok a babámmal.

De én diszkóba akkor megyek, ha szeretnék táncolni vagy ismerkedni akarok. Nem? Vagy a férfiaknál ez nem így van?

2012. nov. 27. 07:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a megerősítést

úgy látom azért a többség hasonlóan gondolja, mint én

azt hiszem nekem ez nem fér bele, de a sörözés, billiárd, kocsma, legénybúcsú, tejfakasztó s ilyenek az igen, mert kell külön is szórakozni azért.

2012. nov. 27. 15:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyetértek a gőzkiengedéssel, mert egy férfinak nem könnyű a nappal munka, éjszaka síró gyerek, idegbeteg, fáradt anyuka. Ha neki a disco a kikapcsolódás rajta, de 1x, nem rendszeresen. Persze, menjen a haverokkal sörözni, beszéljék meg kinek mennyire sanyarú a sorsa, de azt sem minden hétvégén. Viszont, amitől igazán feltöltődhet és rendszert csinálhat belőle: menjen sportolni, ott aztán engedheti a gőzt.

A kérdésedben a féltékenységet vélem felfedezni. Aki félre akar lépni, nem kell ahhoz discoba elmennie, nappal is megtörténhet bárhol. Egy 30 év körüli apuka kivel találkozik a discoban? 15 éves lányokkal és 45 éves nőkkel.

2012. nov. 27. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!