Ti mennyiért vettetek gyerekülést és milyet?
Te, a géped elől miből jöttél rá, hogy nekik van inetrnetjük?
Tudod milyen sok embernek nincs?
Na Én azokról a munkásokról beszélek!
Itt aztán jó nagy vita kerekedett egy ártatlan kérdésből. Nem is értem, hogy jutottatok el a gyerekülés márkájából és árából a pénz félretételéig. Mekkora butaság, hogy egymást szapuljátok, mert valakinek telik drágábbra valakinek meg nem.
Ha neked nincs jó és drága akkor vegyél használtat és olyat, mint ami nekem van, mert ami nekem van az tuti, hogy jó. Naná!
Osann Nania Comet Sp-t vettünk. Igen olyan ósdi sz@rt. Hogy miért?
1., Nagyon keveset megyünk és arra útra nagyon is megfelel. Egyáltalán nem "fapados" nagyon puha, ellentétben a Brendonban kapható kétszeres árú autósüléssel.
2., A férjem jól keres én pedig gyeden vagyok itthon. Még sem tudunk havi 10 000 Ft-ot félretenni. Aki félre tudja tenni annak gratulálok! Piszok jól csinálod csak nem tudom hogyan. Azért meg nem kérek elnézést, hogy vállaltuk egy gyerekünket. Borzasztó vérlázító, hogy dolgozunk éveken át majd még a képébe is mondják az embernek, hogy nem nem te még mindig rosszul csinálod, nade én én aztán nagyon ügyes vagyok, mert nem nullára jövök ki hó végén. Hát mi igen! És? Ti élitek az életünket? Nektek kell gondolkozni, hogy miből vesztek új hűtőt és bármi mást, ha elromlik a régi? NEM! Akkor meg tegyetek egy szívességet és inkább számoljátok össze a megtakarított pénzt, ahelyett, hogy itt osztjátok az észt!
Végül nem akartam belefolyni ebbe az egészbe, de néhányan tényleg nem tudják már mit csináljanak jó módjukban! Engem nem idegesít és érdekel, hogy nektek jól megy, de miért is kell az orrom alá dörgölni? Inkább maradnátok ilyenkor csendben!
14-es vagyok
Ezer bocsànat,Az èn "nem sajnàlom a pènzt" kezdetű mondatom indìtotta a vitàt. Pedig ezt nem szàntam senkinek, senkinek lelki vilàgàba nem akartam belegàzolni. Nagyon sajnàlom,hogy valaki magàra vette ès szemèlyes sèrtèsnek vette, hogy ennyi pènzt merèszelek kiadni holmi gyerekülèsre.
Nektek mèg azt kellene megèrteni,hogy attòl, hogy ezt leìrtam nem nèzek le senkit ès Ezer bocsànat, hogy megtehetem, hogy ennyi pènzt kiadok a kezemből. Gondolom, ha Ti is megtehetnètek nem gagyit vennètek. Plàne, ha napi szinten sokat autòztok, autòpàlyàn is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!