Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mennyiért vettetek gyerekül...

Ti mennyiért vettetek gyerekülést és milyet?

Figyelt kérdés
Miért pont az?
2012. nov. 26. 21:48
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
52%

Azért lettem lepontozva, mert fontos a gyerekeim biztonsága?

...nekem nem viselné el a lelkiismeretem, hogy ha az ülés minősége miatt lenne baja egy esetleges balaesetnél.

Nyilván nem védi meg Őket mindentől (sajnos)

Volt olyan ülésünk, hogy bekötve, benne a 25 kg-os gyerekemmel egy nagyobb fékezésnél kifordult a helyéről!

Akkor jött el az a pont nálam, hogy SOHA nem ültetem be őket ilyen minősíthetetlen ülésekbe!

Nem volt baleset CSAK egy nagyobb fékezés!

2012. nov. 27. 16:19
 12/37 anonim ***** válasza:
50%

Fapados bébihordozónk volt a babakocsihoz, (Raf Pol), sokat utaztunk nagyikhoz 300km oda, 300km vissza, rengeteget nyűglődött benne, amikor végre stabilan ült, akkor mindent figyelembe véve, törésteszt, vélemények, bolti eladó,vettünk egy ilyet:

[link]

figyelembe vettem hogy mire kinövi, kistesó épp belenő és ha mindketten kinövik, még akkor is el tudom adni féláron a vaterán mert jó, megbízható és keresik.

Hirtelen jobban jártunk volna anyagilag egy 20.000Ft-ossal, ami kevésbé megbízható esetleg baleset során, de be fogja hozni az árát és ami a legfőbb szempont, kényelmes, dönthető és végre csendben zajlanak azok a másfél órás autóutak. Ez a gyerek egyetlen igazi nagy értékű "tárgya", de azt gondolom ez nagyon fontos.

2012. nov. 29. 13:08
 13/37 sumergo ***** válasza:
2012. nov. 29. 13:17
 14/37 anonim ***** válasza:
50%

A nagynak Besafe volt, 9-18-as kategória, a kicsinek Concord ultimax 0-18-as kategória

Az első 50 ezer volt, a második 80 ezer.

Nem sajnáltam a pénzt a gyerekeim biztonságára. Rengeteget autózunk, a fél életünket a kocsiba töltjük, vidékre, külföldre, ide-oda. Igyekeztem a legjobbat és legkényelmesebbet venni. Kinéztem előre 2-3 darabot, ami szóba jöhet és az üzletbe mindegyikbe beültettem a babát, be is lehetett kötni autó ülésébe, és azt vettem meg, ami nekem a legmasszívabbnak tűnt és a gyerek sem nyeklett benne ide-oda, hanem rendesen fogta, tartotta.

2012. nov. 29. 13:34
 15/37 anonim ***** válasza:
33%

"Nem sajnáltam a pénzt a gyerekeim biztonságára"

Ilyen és ehhez hasonló mondatoktól rosszul vagyok, mert olyan mintha azt akarnátok ezzel mondani, hogy aki csak 20000 Ft-ért vesz a gyereknek ülést azt nem érdekli a gyermeke biztonsága?

Én se sajnálom a gyermekem biztonságáért a pénz, de nem tudom megtenni, hogy 50-80 ezret adjak ülésre, sajnos. Bocsi az offért.

Nekünk ilyen van

[link]

2012. nov. 29. 13:41
 16/37 Golan Trevize ***** válasza:

Először hordozóban voltak, amikor azt kinőtték, akkor Cybex Pallas2 fixet vettünk.

Szempontok:

- biztonság

- kényelem

- minőség

- jó beállítási lehetőségek

- 9-36 kilós súlycsoport

- Isofix

A fenti szempontok alapján 2, azaz kettő féle ülés maradt, ami megfelelt. Elmentünk megnézni személyesen, és a kettő közül ez tűnt jobbnak.

70 ezer volt darabja (kettőt vettünk).

2012. nov. 29. 13:47
 17/37 anonim ***** válasza:
60%

Az olcsóbb kategriás ülések olyan kemények, hogy mi, felnőttek kb. 20 perc múlva felállnánk belőle.

Kérdezem én, akkor a picinek mennyire kényelmes?

Nem muszáj ÚJAT venni, használtak között is nagyon szuper üléseket lehet kifogni...

Akkor a biztonság is megvan és mégsem kell 80 ezret költeni.

20-ért már Römer MAxi Kinget lehet venni ami NO.1 a gyerekülések között!

Senki nem nézi le azokat a szülőket akik olcsóbb kategóriás ülést vesznek, de ha az ár-érték arányt nézzük akkor inkább egy jó állapotban lévő használt, de JÓ töréstesztes ülés, mint egy Pl. "fapados" ... ami mint a papír összegyűrődik, vagy kirepül a gyerekkel együtt az autóból.

Nézzetek utána, szánjatok rá időd!

Én a mama kocsijába használt Römert vettem "újgazdagék" 15 ezerért eladták a karcmentes, alig használt ülésüket.

Majdnem 2 hétig keresgéltem, de megérte!

A huzat mosható és ha az ülés balesetmentes akkor tökéletesen megfelel a használt is, csak JÓ legyen a töréstesztje!

Kár ezen vitatkozni szerintem. Mindenki a legjobbat akarja a gyerekeinek!

2012. nov. 29. 19:08
 18/37 anonim ***** válasza:
43%

Sejtettem, hogy megtalál valaki ezért a mondatomért, de nem érdekel. Ezek után is azt mondom, hogy erre az egyre nem sajnáltam kiadni az 50 és 80 ezret a kezemből.

Senkit nem akartam vele megbántani, és senkit nem nézek le azért, mert nem tud megvenni 80 ezrest ülést! Volt idő mikor nekem sem lett volna.

De ahogy utánam is írták lehet venni jó ülést használtan is, ha biztos helyről veszed.

Én meg lassan lúzernek érzem magam, mert nem használt ruhát veszek a gyerekeimnek, meg van pénzem drágább ülésre, és nem fillérezek hónap végén. Bocsi, de az utóbbi időben úgy látom, hogy ezen az oldalon csak azt értik meg aki keményen spórol minden hónapban, akinek meg kicsit jobban megy, és drágább dolgokat engedhet meg magának az meg már egy h..lye, mert elkényezteti a gyerekeit.

2012. nov. 29. 19:31
 19/37 anonim ***** válasza:
24%

Amikor ilyen méreteket ölt a kizsigerelés-állami szinten-, amíg a melósnak nem marad a fizetéséből lassan 1 fillér sem, addig szokj hozzá, hogy indulatokat szül a vagyon látványa.

Megkérdezhetem kedves utsó, hogy Te mivel keresed a kenyeredet? Semmi rossz szándék nincs a hsz-omban, azt us elfogadom, ha nem akarsz válaszolni!!

2012. nov. 29. 20:52
 20/37 anonim ***** válasza:
55%

Beszállok a vitába. :)

Én is inkább használtan vennék egy normális, márkás, megbízható és kényelmes ülést, minthogy vegyek egy sz@r, fapados, Naniát.

A kocsiban én sem egy darab deszkán ülök, akkor a gyerek alá sem veszek egy ilyet...

2012. nov. 29. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!