Köhögés csak alváskor. Vigyem orvoshoz? Mi lehet ez?
Valószinüleg meghült,alváskor a légcső lelasúl vizszintbe kerül,azért köhögnek legtöbb gyermekek illetve mi felnőttek.
Mellkenőccsel ajánlatos kenni,hátát is,mikor alszik én még a tenyeremet is egy picit bekenem és az orra elé teszem lélegezze be.
4gyermekes anyuka.
Első!
4 gyerek után illene tudni, hogy mellkenőcsöt 1 éves kor alatt nem ajánlott használni, de semmilyen mentolos illóolajat sem.
Nem hiszem, hogy allergia, mert napközben máshol alszik, mint éjjel. És most, hogy szundikált egy kicsit, figyeltem, hogy köhögéssel ébredt, közben nem köhögött. A dél körüli alvásnál is ez volt.
Egyébként nem attól félek, hogy ő megfertőz valakit, hanem hogy őt megfertőzi valaki a dokinál... :)
Ez ok, szép hozzáállás :)
Ezért írtam hogy a tanácsadás végére vidd, mert azért erre is illik gondolni, és így mindkét lehetőség kilőve.
Hát én akármikor voltam, még mindig voltak köhögő, lázas gyerekek, nem hiszem, hogy ez járna legfőképp a szülők eszében, hogy jajj, meg ne fertőzzek valakit, akkor viszik a gyereket, amikor tudják...
De egy ideális világban valóban így lenne, ahogy írod...
A fiamnál hasonló volt nemrég.
Én elvittem dokihoz, mert még soha nem köhögött,ha taknyos volt.
Kérdezte,hogy van-e allergiás a családban, szülők, vagy nagyszülők között. Mondtam,hogy a férjem a parlagfűre.
Állítólag az allergiára hajlamos gyerekeknél előfordul, hogy egy-egy vírusos megbetegedésnél jobban összeszűkülnek a hörgők, ezért köhög. Kapott rá gyógyszert és helyrejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!