Ti visszavinnétek az orvoshoz? Részletek lent.
Figyelt kérdés
4,5 hónapos babám pont egy hete náthás már, meg köhögött is, így múlt szerdán elvittem dokihoz. Láza nem volt. Kicsit be volt gyulladva a torka, a doki Ca-Kid kálcium szirupot írt neki azt kapja meg Cebion cseppet adok neki napi 6 cseppet. Nasivin sanft-ot is cseppentettünk neki, de már abbahagytam, mert 5 nap már letelt, tovább nem lehet használni, ha jól tudom. Már kicsit jobban van, nem kell olyan gyakran porszívózni az orrát, kb. napi 3-4szer, de még rekedt a hangja. Láza továbbra sincs. Nem tudom visszavigyem-e a dokihoz megnézetni, vagy várjak még és meggyógyul. Tapasztalt anyukák segítsetek légyszi, első baba!2012. nov. 5. 18:07
1/3 anonim válasza:
Én nem vinném vissza pláne, ha már láthatóan jobban van.
Tudom, első babával sokan többet aggódnak a kelleténél, de azért nem kell minden kis megfázással orvoshoz rohangálni és gyógyszerrel tömni szegény gyereket.
2/3 anonim válasza:
Várj még kicsit, viszont ha nem gyógyul meg, én pénteken visszavinném, nehogy hétvégére legyen rosszabbul. Engem még sosem szúrtak le, hogy fölöslegesen vittem.
3/3 anonim válasza:
ja és nem biztos, hogy ír fel további gyógyszert, de enyémen pl. nem ismertem fel a hörgőgyulladást, kicsit kába volt, nyűgös, néha köhhintett, aztán mikor vittem orvoshoz, közölték, hogy nagyon beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!