Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hozzátápláláshoz két kérdés?...

Hozzátápláláshoz két kérdés? (párolás, glutén bevezetése) Részletek lent.

Figyelt kérdés

1. A gyümit, zöldséget van aki nem főzi, hanem csak párolja? Ez jobb, nem, mert jobban megmaradnak a vitaminok? Hogyan, miben pároltok?

2. Glutén bevezetéséhez mit lehet adni a háztartási keksz helyett, ha azt nem szeretnék adni, mert adalékanyagokat tartalmaz?



2012. okt. 10. 18:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Én mindent párolok, jelenleg elektromos párolóban (3in1 sterilizáló, pároló, melegítő), de hamarosan veszek egy párolóedény-szettet (Ikeásat néztem ki).


Én a Milumil 7gabonás pépjével kezdtem bevezetni a glutént, de egész jó a Fosfovit is (babakeksz). A Milupa babakeksze nagyon-nagyon cukros, a Fosfovitban is van, de nem olyan nagyon durva.

2012. okt. 10. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én sima kis edényben párolok.

Szerintem a glutén bevezetéséhez a legjobb a Milumil 7 gabonás tejpép!

2012. okt. 10. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

1.Van amit főzök, van amit párolok

ikeás betéttel, nagyon szupi, olcsó, kis helyen is elfér:

[link]


2. Én is így voltam vele, s végül natúr zabpehely lett, abból is a minőségit vettem, kisvízbe megfőztem és turmixoltam gyümivel, de főzelékbe is lehet tenni:

van bio is és van a hollénak baba zabpelyhe is, olyan ami 6 hótól adható


[link]

2012. okt. 10. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!