Hozzátápláláshoz két kérdés? (párolás, glutén bevezetése) Részletek lent.
1. A gyümit, zöldséget van aki nem főzi, hanem csak párolja? Ez jobb, nem, mert jobban megmaradnak a vitaminok? Hogyan, miben pároltok?
2. Glutén bevezetéséhez mit lehet adni a háztartási keksz helyett, ha azt nem szeretnék adni, mert adalékanyagokat tartalmaz?
Én mindent párolok, jelenleg elektromos párolóban (3in1 sterilizáló, pároló, melegítő), de hamarosan veszek egy párolóedény-szettet (Ikeásat néztem ki).
Én a Milumil 7gabonás pépjével kezdtem bevezetni a glutént, de egész jó a Fosfovit is (babakeksz). A Milupa babakeksze nagyon-nagyon cukros, a Fosfovitban is van, de nem olyan nagyon durva.
Én sima kis edényben párolok.
Szerintem a glutén bevezetéséhez a legjobb a Milumil 7 gabonás tejpép!
1.Van amit főzök, van amit párolok
ikeás betéttel, nagyon szupi, olcsó, kis helyen is elfér:
2. Én is így voltam vele, s végül natúr zabpehely lett, abból is a minőségit vettem, kisvízbe megfőztem és turmixoltam gyümivel, de főzelékbe is lehet tenni:
van bio is és van a hollénak baba zabpelyhe is, olyan ami 6 hótól adható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!