2/12 gabszem válasza:
6 hós kortól lehet, de szerintem kicsit előbb is lehet óvatosan. Én úgy tudom hogy 6 hós kortól már kell is a baba szervezetének. Én babakekszet adtam először és gabonapépet (Milumil 7 gabonás pép)
3/12 A kérdező kommentje:
és aztán mindennap adtátok neki?
2012. szept. 18. 11:50
4/12 anonim válasza:
Én is először babakeksszel, de nagyon cukros (tényleg, nagyon), úgyhogy váltottam a hétgabonásra.
Napi egy ek megy a tízórai gyümölcsbe. Az én Kisfiam minden nap kap.
5/12 anonim válasza:
5,5 hónap, szintén babakeksz.
6/12 anonim válasza:
5,5 hónaposan. Babkeksszel. A 7 gabonás pépet nem szereti.
7/12 anonim válasza:
Képesek voltatok lepontozni azért, mert nem akarom, hogy a gyerekem egy édességfüggő, kövér, cukorbeteg, rohadó fogú kis golyó legyen?
Gratulálok, ügyesek vagytok! :D
8/12 anonim válasza:
Nyugi, itt mindenki le lett pontozva (én is), holott mindannyian a védőnők-gyerekorvosok ajánlásaival összecsengően vezettük be a glutént...
Vajon ki lenne akkor 100%????
9/12 A kérdező kommentje:
én mindenkit fel pontoztam, mert hasznos volt a válaszotok!!!
2012. szept. 18. 14:21
10/12 anonim válasza:
Akkor aki babakekszet adott, annak rohadt fogú dagadt kölyke lesz? :D
Te jó ég...túlzások ezerrel minden oldalról.
Amúgy tök mindegy. Akárki is akármivel vezette be az hülye. Ez itt a gyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!