Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szoktassam a rendes...

Hogyan szoktassam a rendes kajára?

Figyelt kérdés

13 hónapos fiam nem eszik meg semmit. Néha-néha egy kis levesből eszi ki a cukorborsót aztán kész. Volt hogy evett pár karika virslit. De egyszerűen nem tudok vele megetetni semmi normális kaját, csak a krémtúrót, meg a Kecskeméti üveges cukkinit, de az is hat hónapos kortól van... Néha majszol egy túró rudit, vagy kekszet de ennyi.

Más is volt ilyen helyzetben? Fog enni vmikor rendes kaját? Ja, és még szoptatok is meg teát szokott inni. Mikor eszi majd meg a normális ételeket??? Hiába kóstoltatom nem eszi meg és kétségbe vagyok esve mert hiába próbálkozok nincs változás már mióta...

KÖSZÖNÖM ELŐRE AKI SEGÍT ÉS VÁLASZOL!!!

2012. nov. 26. 14:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Fiam kb. pont ebben az időszakában kezdett el eszegetni, de csak darabos kaját.

Egyél előtte - hagyd, hogy beletúrjon a kajádba + csipegessen belőle, mert Anyáé mindig jobb.

Tipp: Ne idegeskedj, és legyél nagyon türelmes!! Fiam most 21 hónapos, és extra válogatós, de azért szélesedik a paletta.

1 éves koráig 90%-ban anyatejes volt... A BLW tényleg jó, de kb. pont azt csináljátok :)

Kitartást!!! :)

2012. nov. 26. 15:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Még eszembe jutott, hogy fiam úgy kezdett el jóízűen enni, ha "extra" körülmények között fogyaszthatta el pl. bevásárlás után a bevásárlókocsiban ülve... Vagy a hintájában mesenézés közben...

Ilyenkor észre sem vette, hogy eszik/etetem :)

2012. nov. 26. 15:20
 13/13 A kérdező kommentje:
igen, nálunk is megy a mese vagy vmi van a kezében éppen.. kisautó vagy más...
2012. nov. 26. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!