Hogy szoktassam be a "rendes ágyba"?
Kisfiam 20 hós. Eddig a rácsos ágyában aludt, de már kicsi neki.
Most úgy alszik el, hogy ha a nagy ágyon mellé fekszem (ez viszont magas neki, mert nem ifjúsági ágy és volt már hogy leesett róla hiába raktam körbe párnával) Azóta nem merem otthagyni éjszakára sem.
Szóval próbáltam úgy szoktatni az egyedüli alvásra, hogy ahányszor kijön a szobájából visszaküldöm. Ezt viszont játéknak fogja fel, hogy ki-be rohangál.. Annyira felpörög, hogy utána meg egy kínszenvedés elaltani.
Ti hogy szoktattátok be a babátokat a nagyobb ágyba?
Kicsi neki? Mekkora a kisfiad?
Igaz, nekem lányom van, de három éves koráig a rácsos ágyban aludt, de még most is bőven elférne benn, azért kapott nagy ágyat, mert már nagy kislány. :o)
Persze ha már megvan az ágy, akkor nem biztos hogy jó ötlet újra rácsosba tenni, nem marad más hátra, mint kitartani, és visszakísérgetni. Ha veszít az újdonság erejéből a dolog, talán megszokja...
nekünk is kicsi mi 21 hósak leszünk lassan.
Nem hosszra hanem magasságra pedig brendonos:(na mindegy várjuk a megrendelt ágyat addig csak éjjelre altatom bene mert napközbe ha felkell akkor felrakja a lábát és átesik rajta....Nálunk egy a gond hogy velünk van egy szobába és félek én is ettől a helyzettől.
Bocs az offolásért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!