Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Akinek nehéz volt az...

Anyukák! Akinek nehéz volt az újszülöttkor a babával és hírtelen érte a felismerés hogy ez 24 órás feladat az akar még kistesót vagy nem? Nálunk mostmár minden rendben, imádom a lányom de ugy érzem elég ez az egy baba.

Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 14:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát igen valahogy igy érzek én is. Sokat vagyunk mi is egyedül férjem sokat dolgozik 12 órába. Születése után egy két héttel költöztünk mostani lakhelyünkre. Városból falura... Szóval elég depi egy hely nekünk is van kb 3 szomszédunk meg az erdő és puszta. De nemsoka visszemegyünk szerencsére. Lehet ez is közrejátszott hogy azt érzem egy gyerekre vagyok beállitva.
2012. nov. 26. 15:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Én sosem vágytam kis korkülönbségre, a lányom megszületése után ez (érthető módon) nem változott :-)

Most 1 éves, ha 2 évesen beszokik bölcsibe visszamegyek dolgozni aztán fél-1 évvel később abbahagyjuk a védekezést.

2012. nov. 26. 21:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szülés előtt még én is úgy terveztem, hogy hamarosan jöhet a tesó.Na az élet bemosott, komplikált szülés, nulla tej, hiába fejtem, ittam a teákat stb. Tápszer, hasfájás hónapokig, nem alvás, én is vissza szerettem vna kapni az életemet, mindenkit csak a baba érdekelte, tőlem egy szót se kérdezett senki, depresszió, gyógyszeres kezelés, hozzátáplálás kezdetekor kapott a kicsi egy gyomorhurutot, aztán fogzás, minden fogzással láz... Igazából 8-9 hónapos korára fogadtam el azt, hogy anya vagyok és onnantól kezdtem el megtalálni benne az örömet és a szépséget. Testvér ügyben még most is a nem lesz felé hajlok, bár vannak már bennem ezzel ellentétes gondolatok is, szóval nem tudom. Leghamarabb négy-öt éves korában jöhet újra szóba a dolog. Most 15 hónapos...
2012. nov. 27. 15:17
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát örülök hogy nem vagyok akkoe egyedül ilyen gondolatokkal.
2012. nov. 27. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!