Turkalos ruha babanak?
Nagyjából hetente van ilyen kérdés, hogy valakinek beszóltak, hogy használt ruhát ad a gyerekére, és most rossznak érzi magát. Én meg azt nem értem, hogy felnőtt nők, akikre rá van bízva egy vagy több gyerek, és akik elvileg már elég érettek a feladathoz, miért veszik a legkisebb megjegyzést, sőt, vélt pofavágást magukra? Kinőttünk már a kamaszkorból, ideje lenne kevésbé hiperérzékenynek lenni.
Én sem szeretem, ha beszólnak. De amikor az unokatesóm kifejtette, hogy ő ugyan nem ad használtat a gyerekére, mert abba más már belekakilt, röhögve meséltem anyunak, és azóta ez visszatérő poénforrás nálunk. Vagy én például szeretek hordozókendőzni, a szomszédasszony meg azt mondta, hogy ő biztos nem csinálna majmot a gyerekéből. Egészségére, ettől még nem fogok erről leszokni.
Én egyébként szinte kizárólag a fehérneműt és a cipőt veszem újonnan a gyerekeimnek. A kislányomnak talán egyetlen vadi új darabja sincs, az összes örökölt, a lányosak ismerősöktől, az uniszexek a bátyjától. És soha az életben nem éreztem úgy, hogy emiatt rossz lennék.
Imádok turizni,olyan jó program,kikapcsolódok,és jó érzés hogy spórolok.Sznobizmus aki leszólja ezért a másikat.Tartotta volna magában a véleményét,de ennek hangot adott,te pedig megszerezted neki az örömet azzal hogy felszívtad magad..
Megtehetném hogy butikba vásároljak mindent a 2 gyerekemnek,de minek ha tudok olcsóbban is jó minőségűt,alig használtat!A különbségből pedig játékra is futja a gyerekeimnek!!!!
Én turizok ,és igazából azért mert ott egyedi darabok vannak ,többek között németországból.
Magamnak is vettem számtalan új címkés ruhát (utolsó darabok,vagy kirakati példányok) nagyon olcsón.
Általában 900 Ft kilója ,egy egy babaruha 10-20 dkg ,vettem már vadi új overált 500 FT ért.Nekem senki se mondja hogy azért boltban újat venne .
Mindent magas hőfokon kimosok és vasalok,de a boltit is ,hisz a varrodákban a szennyben húzzák az anyagot,és vegyszeres is .
Szia hát én nagy háda rajongo vagyok nagyon szép és márkás rucikat lehet venni...Mindek adjak ki több tizezreket ruhára?Gyönyörű nem foltos márkás rucikat választok kislányom olyan mindig munt aki a brendon cimlapjárol lépett volna ki senki nem mondja meg hogy turis ruci..:-)
Sapit zoknit cipőt bugyit nem vennék...azt hiszem más nem maradt le...Igy több játékot ilyesmit tudok venni és több helyre el trudunk menni...magunknak is szoktam ott vásárolni nagyon jok vannak....Sajna nem duskálunk a pénzbe igy ez van de én szeretek turkálni..:-))
Én nem voltam nagy turizós, de imádok járni mióta megvan a babánk. A kedvencem, mikor szinte újjat veszek, potom áron. De kinek nem :D
Sajna felénk ritka a kilós.
Legközelebb mondd, hogy kaptátok vagy ó kitudja melyik boltba, mert olyan sokba jársz vagy örökölte.
Idegeneknek nem is szoktam mondani, csak a családnak, ha úgy adódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!