Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Turkalos ruha babanak?

Turkalos ruha babanak?

Figyelt kérdés
en szoktam turizni a gyerekeimnek,a markas ruhakat nem engedhetem meg magunknak a kinaitol meg kiraz a hideg.nemreg talalkoztam egy jomodu ismerosommel aki megdicserte a picim rugijat es kerdezte hol vettem,mondtam hogy turiztam,rafagyott a vigyor az arcara es azt kerdezte hogy merem raadni a hsznalt ruhat meg hogy o mindenbol az ujjat es a mARkast veszi.kicsit sutanak ereztem magam.ennyire rossz vagyok akkor?persze mindent kimosok es vasalok mielott hasznaljuk,termeszetesen.ti hogy latjatok?
2012. nov. 26. 09:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
56%
Személy szerint én nem veszek használt ruhát sem a gyereknek, sem magamnak, de én nem vagyok normális. Te jól csinálod.
2012. nov. 26. 09:19
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy az ismerősöd egy hülye. re3ngetegen járnak turiba, látod, ő is megdicsérte, vagy kapnak ruhát ismerősöktől használtan. Ő mit csinál majd a kinőtt gyerekruhával? Csak nem továbbadja valakinek? Na, attól majd elvárja, hogy (az ő általa) használt gyerekruhát adja a gyerekre?
2012. nov. 26. 09:20
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Hülye sznob az ismerősöd. Már ne is haragudj.

Mi megtehetnénk ugyan,hogy megvegyük neki a több ezer ft-os rucikat,de minek? Kb. 1-2 hónap alatt kinövi.A turiban is vadi új cuccokat lehet találni és ezek a márkás holmik pont azért jó mert hiába viselte már őket X gyerek,még mindig úgy néznek ki mint az újak.

Ne foglalkozz vele!

Megjegyzem szerinted miért van egyre több turi??Biztosan nem azért,mert mindenki rohan a boltba 10-20e ft-okat költeni egy pulcsiért.

4/21 anonim ***** válasza:
Én ruhát csak börzén veszek. Így is 15.000 Ft-ba kerül egy méretváltás. Gyönyörű ruhái vannak a kisfiamnak. Megengedhetném magamnak, hogy csak újat vegyek neki, de teljesen feleslegesnek tartom, mert minden folt és szakadásmentes, sőt egy ilyen fici baba még nem tudja kihasználni a ruháit. A kinőtt ruháit pedig árulom. Ettől szerintem nem vagyok rossz szülő.
 5/21 A kérdező kommentje:
nyilvan nem ugy kell elkepzelni hogy minden egyes ruhank hasznalt ruha de a ruhatarunk 30 szazaleka az kb,persze ott is azt veszem meg ami szep es nincs agyonhaszna;lva es nem foltos.
2012. nov. 26. 09:22
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok.

Sajnos nagyon finnyás vagyok, ez van. Ráadásul turkálni sincs kedvem és időm. De nem drága márkás cuccokat veszek. Még kicsi a lányom. Ha meg tudok venni 5 db jó minőségű bodyt, vagy 3 db rugdalózót akcióban mondjuk 1500 ft-ért, akkor nekem nem éri meg turizni. Egy-egy szép darabot meg mindig kap a nagyszülőktől. (magamra meg évek óta szinte semmit nem veszek)

2012. nov. 26. 09:25
 7/21 A kérdező kommentje:
koszonom hogy meg mas is gondolja ugy hogy a turkis ruha jobb minosegu es szebb,olcsobb mint a kinai vacakok amik egy mosas utan is ugy neznek ki mint amit mar 6 eve hasznalnak.csak valahogy annyira megalazo volt ahogy mondta "'hogy mered raadni?""
2012. nov. 26. 09:27
 8/21 anonim ***** válasza:
Amit nem vennék a turbina, az body, cipő es fehérnemű. A többi ok.
2012. nov. 26. 09:27
 9/21 anonim ***** válasza:
Én is szoktam turizni néha a kislányomnak ruhákat, meg magamnak is, sőt a párom is szokott magának, pedig ő elég finnyás. Nem azt mondom, hogy csak turis ruháink vannak, egy-egy darabot szoktunk vásárolni azért néha. Szerintem nincs ezzel semmi probléma. Nagyon szép darabokat ki lehet fogni egyébként!
2012. nov. 26. 09:31
 10/21 anonim ***** válasza:
Én egy olyan társasházban lakom, ahol a többség középosztálybeli 30-as, 40-es (mi is), tehát nem olyan nagy gond megvenni egy-egy új darabot. Az anyukák 80%-a mégis turizik :)
2012. nov. 26. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!