Ezt tényleg el kell viselnie a szülőnek a rokonoktól?
Lehet,hogy itt emberek fognak megsértődni,de leírom mit gondolok.Van a páromék családjában egy 1 éves kislány. De a nagyszülők,nagynénik szoktak olyan dolgokat csinálni vele,hogy csak ülök és lesek,közben a kislány anyukája (akivel korban közel vagyunk és barátnők is vagyunk) nekem panaszkodik. Olyanokat csinálnak ezek a kedves emberek,hogy pl ha a kislány maszatos lesz,akkor nem a csapnál lemossák a kezét,hanem szó szerint bekapják a kislány kezét és így nyalják le róla a maszatot. Hát mikor először láttam,kikerekedett a szemem.Ezen kívül,ha olyan étel van családi összejöveteleknél,ami mondjuk nem ekkora gyereknek való,mert nem tudja elrágni,akkor megrágják neki,gyakorlatilag visszaköpik és úgy adják a gyerek szájába. Hát ettől meg hánynom kell szó szerint.És ha az anyuka szól ezekért,akkor ő a rossz anya,mert el akarja azt az örömet a rokonoktól nagyszülőktől,hogy foglalkozzanak a gyerekkel. És van egy vénlány (egyik nagynéni),akinek folyamatosan herpesze vagy csúsza van,vagy hogy is nevezzem és ő nyalja le rendszerességgel a baba kezét. Amit aztán meg természetes a szájába szed a gyerek,mert rendszerint már úgy csinálják,hogy az anyja ne vegye észre.
Én ki vagyok akadva teljesen.Meg engedik,hogy a retkes kutya,ami a döglött csirkével bőrével rohangált előtte ,arcon nyalja a kislányt és ennek még ott örülnek is.
Én látom rosszul,vagy tényleg gáz dolgok ezek?
Kit érdekel a véleményük? Rájuk vannak szorulva bármilyen téren? Ha nem tetszik a rendszer, nem kell babázni.
De ehhez határozottnak kell lenni (nem bunkónak!). Jó buta lehet a kislány apja is, ha nem fogja fel, hogy - az undorítóságon túl - ezek veszélyesek a gyermekére nézve! Lehet, hogy fel kéne világosítani valakinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!