Miért csípi sok ember szemét ez? Bővebben lent! Légyszí írjatok minél többen! Kíváncsi vagyok ez mért van így!
Szia,
akik nem vagy kevésbé irigyek, ők meg azt gondolják, ők okosabbak annál, hogy "ennyi pénzt kiadjanak ilyesmire". Mindenkit azzal bosszantanak, amiről észreveszik, hogy azzal bosszantható, így nyernek kis energiát magunknak. Ahelyett, hogy a saját életük jobbátételével foglalkoznának, sajnos, ezzel is csak tologatják a dolgot, majd újra kis energialopás...stb, hosszú távon látszik meg igazán, hogy ki milyen ember szerintem. Amit néznünk kell, vagy az egyetlen, amit tehetünk, hogy: miért velem történik mindez? Mire hívja fel a figyelmemet? Szerintem arra, hogy ne mások véleményéből határozzuk meg magunkat. Ez mondjuk spirituális-ezo izé, ami nekem sokat segít a hétköznapokban, hasonló helyzetekben. Mert kihívások mindig lesznek, ha többet értél el, egyre többet akarsz, és ez újabb kihívásokkal jár...
Így látom, köszönom a figyelmet,
Kívánom a nektek legjobbakat Neked és a babának, és minden olvasónak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!