Miért csípi sok ember szemét ez? Bővebben lent! Légyszí írjatok minél többen! Kíváncsi vagyok ez mért van így!
mondjuk en is megvehetek barmit a babamnak(es sok jo minosegut meg is vettem) de nem kurtolom vilagga es nem is foglalkozom masok velemenyevel, hacsak nem tapasztalatbol ered.szerintem te sem masok velemenyevel kellene foglalkozzal.
amugy tapasztalatbol mondom, hogy nem mindig a draga a jobb, mondjuk nem a "kinai"-ra gondoltam alternativakent, es tenyleg van egy arany kozeput, en arra torekszem babammal es a egyeb csaladi kiadasokat illetoen.az en elkepzelesem a kovetkezo: azert a penzert en dolgozom meg es igy en is dontom el, hogy mire koltom.
Ne foglalkozz mások véleményével, senkinek semmi köze, hogy mit és mennyiért veszel a gyerekednek vagy bárkinek. Viszont elkerülhető ez, ha nem hangsúlyozod ki mindennek az árát (így nekem kissé nagyzolásnak tűnik), hidd el a legtöbb embernek nem fog feltünni, hogy te mennyit szántál arra a babakocsira, ruhára stb.
Bevallom én sem adnék ki ennyit egy babakocsiért, de nem vagyunk egyformák. Én mindig úgy voltam vele, hogy amíg kicsi a gyerek és nincsenek igényei, elvárásai addig jó az olcsóbb cucc (ha jó minőségű), aztán nagyobb korában már ezt úgysem tehetem meg, akkor már nem adhatok rá akármit, hagyom hogy ő válassza a ruháit, még ha nekem nem is tetszik és drágának is találom.
Az viszont szerintem is gusztustalan mikor valaki irigységből tesz azért megjegyzést, mert valakinek drága dolgai vannak. Mindenkinek megvan a lehetősége, hogy tanuljon és jobb munkája legyen, vagy vállalhat kevesebb gyereket stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!