3 hetes kislanyom csak haton akar (na) aludni, de a környezetemben mindenki szerint ez meg tilos! Valoban, es miert?
Figyelt kérdés
Egyenlore azt csinalom, hogy hasra fektetem, es amikor elalszik, akkor visszaforditom a hatara. De ha ilyenkor felebred, maris ordit, es "követeli" a hasra fektetest...
Remelem mas anyukak is ismerik ezt a helyzetet, es tudnak praktikus tanacsot adni. Varom. Es köszönöm elöre is. :)
2009. aug. 17. 13:41
1/7 A kérdező kommentje:
Jaj, bocsiii. Rosszul irtam ki a kerdest!!! Szoval a lenyeg, hogy csak HASON akarna aludni, es nem szereti ha a hatan fekszik.
Bocsanat a teves kiirasert, nem figyeltem jol oda. :)
2009. aug. 17. 13:43
2/7 anonim válasza:
baba válogatja, meg te mire szoktatod asszem. Az enyém 4 hónapos koráig hisztizett ha hason kellett lennie, aztán mikor már meg-meg fordult, egyszer csak úgy aludt el ...Nem lesz baja. ha sokat van a hátán jobban kikopik ott a haja, de megnő majd. Tornáztasd, mókásan,hátsimogatás,stb...
3/7 anonim válasza:
Én is sokáig aludtam hason mert megszoktam, de utána átvitt az idő a háton fekvésre kutya bajom 18éves vagyok most, sztem hagyd aludni hason majd érzi ha nemjó neki
4/7 anonim válasza:
Valószínű azért mondja mindenki, hogy hason nem szabad altatni, mert elterjedt, hogy úgy nagyobb az esély a bölcsőhalálra. Az én lányom 9 hetes múlt. Rögtön az elejétől mondta a gyerekorvosunk és a védőnő, hogy próbáljuk inkább hason altatni, mert úgy jobb neki. Persze tud ő is erről a 'hason-tilos-altatni' dologról, de elmagyarázta nekünk, hogy ez miért tévhit, és miből ered. Ebbe most nem megyek bele mélyebben, valószínű így is lesznek, akik leszólnak emiatt. :) Mindenesetre engem meggyőzött, pedig én sem akartam hason altatni egyáltalán. A baj nálunk csak annyi, hogy hason utál lenni. :) Ha a te kislányod úgy szeret aludni, hagyd neki. Nem lesz semmi baj.
5/7 anonim válasza:
9 hós a lányom, és fél éves koráig talán kétszer aludt hanyatt fekve.Lehet azért is mert hasfájós volt. Fél éves kora óta meg szinte ne is alszik hason, ő fordul már ahogy akar, de inkább oldalt. Én vettem légzésfigyelőt, még most is használom, és nem volt semmi gond amíg hason aludt csak. ÉS már talán nem is lesz ilyen.
6/7 anonim válasza:
Az én fiam 3,5 hónapos, csak hason tud aludni. Még a babakocsiba is hasra kell fordítani, ha elálmosodik, és elkezd nyűgösködni:)
Ne aggódj, nem lesz semmi baja, ha hason alszik, szerintem ne fordigasd.
7/7 anonim válasza:
Az én fiam 4 hetes kora óta hason alszik a hasfájása miatt. Azóta már több mint 4 hónapos, a hasa már nem fáj, de attól még hason alszik mindig. Háton egyből felébred. Nem lesz semmi baja, aludjon csak hason.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!