Szia!
Hát, én nem tudtam szoptatni a kislányom, de valamilyen szinten könnyebb is az életem!
Imádom a lányomat és imádom a férjemet, de ő se akarta, hogy szoptassak!!
A kislányom se ragaszkodott a cicimhez, amikor megszületett, már akkor is erőszakkal kellett cicire helyezni, szerintem a kistesót se fogom szoptatni!
Nekem ez a természetes, hogy van nagyon jó tápszerek és azon is felnőnek a babák!!!
Aki meg tud szoptatni az szoptassa a babáját:)!!!
A cikk első 3 sora már ilyet hozott ki belőlem, tovább inkább nem is olvasom.
Üdv. egy majdnem 15 hónapos anyuka.
Szerintem az anyaságot nem a szoptatás jelenti. Hanem a gondoskodás, törődés, szeretet!!!!!!!!!
És ebbe beletartozik az is, hogy ha nincs tej a gyerekemnek, akkor igenis tápszert adok neki, mert azt akarom, hogy fejlődjön.
Ez így kicsit ki lett sarkítva, de lényegében erről van szó. Ha kevés a tej és megteszel mindent, mégsincs több, akkor adj enni annak a gyereknek.
Viszont: aki nem szoptat, azt sokszor lenézik. Teljeskörű és objektív tájékoztatás kellene minden táplálási módról és nem lekezelni kéne a szoptatni nem tudó mamákat. A szoptatni nem akarók egy másik kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!