Aki kiskádban fürdet, hogyan használja a fürdetőket? Nálunk nagykád sincs
Utolsó előttinek: Elég gusztustalan, hogy a kád vízben ücsörögsz, s mindent abba mosol bele.Egy nőnek nem is ajánlott bizonyos időszakokban a kádas fürdés.Egyébbként akinek kádja van, az is tud tusolni.
A többi értelmes hozzászólónak:nem gyógyszertárival fürdetünk.Van több féle(Johnsons,Nivea, Avonos).
ui.:Nagyon szar a védőnőnk semmit sem mondott el, csak eljött és megnézte a gyereket, ugyanígy a doki is.
Kedves nyílt látókörű, talpraesett kérdező. Én sem szoktam kádban ücsörögve fürdeni csak le írtam neked, hogy így is lehet, mert nagyon úgy tűnik, hogy nem tudsz elszakadni a zuhanykabin Isteni erejétől.Ja és a link nagyon jó.Biztos gyakran találkozik a kérdező ilyen gesztusokkal az élete során :DD
17es voltam!
Kedves Kérdező!Én még az elején szóltam hozzá valahol.Ne sértődj ám meg;kicsit azért lásd be ,hogy elég abszurd volt a kérdésed.Minden bántás nélkül mondom.
Mi is Johnsons fürdetőt használunk már újszülött kora óta,de soha fel sem merült bennem hasonló,mint benned.Persze nem vagyunk egyformák,ez tény.
Hidd el,az én védőnőmnél nincsen rosszabb,kb. akkor jött le mikor haza jöttünk a kórházból (2 percre),azóta nyoma sincs.Most 10 hónapos a kisfiam.Sehogy nem lehet elérni.
A gyerekorvos le se jött...
Egy kicsit légy kreatívabb és gondolkozz józanul,mert a későbbiekben hatalmas problémákkal kell szembesülnöd.
Egy első babás anyuka (és semmi segítségem sincs)
Hát kedves kérdező elég megrögzött vagy. Egyrészt így tényleg sanszos,hogy megutálja a gyermeked a fürdést,másrészt,mint már említettük itt páran,a babafürdető nem egyenlő a vegyszerrel..Senki sem mossa vegyszerrel a gyerekét. De ha a gyerekorvosotok nem is írt volna fel fürdetőkrémet,recept nélkül is ki tudod váltani.
Ez az: [link]
Ez testápolónak is tökéletes,én még a saját arcomra is rákenem,és nem mosom le!
A babám bőre gyönyörű,és kiskádban fürdetjük. Kicsit tényleg furcsán gondolkodsz. Megértem,hogy a legjobbat akarod nyújtani a babádnak,de ennyire nem kell túlbonyolítani =) És,mint említetted,érzékeny a babád bőre,mindenképpen a mosdókenőccsel fürdesd a jhonson's és társai allergizálhatnak. De azokat sem kell külön lemosni.
Első voltam.
Mindenképpen gyógyertári fürdetőt használjatok, ha érzékeny a baba bőre, ez a legjobb! Amíg kiskádban fürdött a kisfiam, addig csak ezt használtuk kb. 10 hónapos koráig. Mi úgy szoktuk csinálni, hogy forralunk egy kis vizet és ebben felolvasztjuk a krémet, mert ha a közvetlenül a kádba rakod, akkor nem fog szétmenni, hanem darabos marad. Egyébként az sem baj. Nekem jó védőnőm van és ő ajánlotta ezt a módszert.
A zuhanyoztatás teljesen felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!