Aki kiskádban fürdet, hogyan használja a fürdetőket? Nálunk nagykád sincs
2-es vagyok.
Mostmár értem. Igen, a habot én is lemosom magamról, de a babára a gyógyszertári fürdetőkrémet használom, amit egyébként testápolóként is lehet használni. Nem kell lemosni, pont jó lesz az érzékeny bőrére. Ne használj mindenféle illatosított, agyonreklámozott, habzó fürdetőt és akkor nem kell zuhanyozni.
???
Kérlek ne hasonlítsd már össze egy felnőtt ember fürdetőjét,tusfürdőjét egy csecsemőjével!
Ezt meg ne említsd a védőnőnek,mert kiakad.
Semmi esetre se mossátok le szegényt,mert a végén még magát a fürdést is megutálja.
Olvasd el jó alaposan egy babafürdető hátulját!!!
ÉS oké,hogy érzékeny a bőre,de pont emiatt vannak kimondottan érzékeny bőrű babáknak való termékek.Pl. Babé...de sorolhatnám.Arról nem is beszélve,ha lemosod ,az esetleges értékes összetevőket is lemosod róla,amik pl. nyugtatják,táplálják vagyis csak táplálnák a bőrét.
A fürdetőt nem kell lemosni róla.Szerinted mire találták ki a babakádat?Hogy utána vigyük a őket lezuhanyozni?
:)
Nagykád nincs, nem is lényeges. Tusoló nem kell a babának, majd ráér akár 4-5 évesen is, hiszen a nagyobb fajta kádban még egy 3-4 éves is simán megfürdik, nekünk ilyen is van.
Engedsz vizet, használod a fürdetőkrémet, majd lemosod a babát a kádban, azzal a vízzel, amiben ő bent fekszik éppen. Nem kell zuhany alá tenni!
Szőke vagy???:DD
Na jó csak vicceltem.Szóval te még életedben nem fürödtél kádban?Akkor leírom neked egy olyan ember fürdési technikáját aki kádban fürdik..:D Szóval beleül a kádba, bevizezi magát majd betusfürdőzi.Ezután lemossa és tádáámm kész is.Semmi zuhany.Tudod zuhanykabin nélkül is meg lehet fürdeni.A gyerekkel is ezt kell csinálnod.Most komolyan nincs víz a kiskádban amivel lemosd??Adok ötletet...engedj bele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!