Mi a véleményetek erről az ülésről? Aki használja főleg az válaszoljon:
2-es vagyok: ugyan ez van nekünk:
Teljesen jó, imádjuk mi is és a gyerek is. Dönthető 2 fokozatban is, így ha elalszik kényelmes neki, és jó szellős nyáron. Fejszükítő is van hozzá, amit 1 éves kora után kivettünk. Már 2,5 éves a lányunk, de még bőven elfér benne. 11 hós korában vettük neki, és nem bántuk meg.
Nekünk is pont az van a mit a 2-nek.
Nekem pont az ellenkező a véleményem, talán ez az első babás dolog amit nagyon megbántam, hogy megvettünk. Egy éve vettük, a huzat össze vissza van szakadva, pedig mindenre nagyon vigyázunk. A heveder örökké megtekeredik, ekkor nem lehet beállítani a feszességet, hosszasan kell állítgatni. Beleizzad nyáron a lányom, mondjuk szerintem mindegyikbe beleizzadnak a gyerekek.
Én biztos mást keresnék, vagy alaposan próbáljátok ki, leginkább a hevedert érdemes huzigálni sokszor.
Ugyanolyanunk van, mint a 2-esnek.
Ami nagyon nem tetszik benne, hogy nagyon beleizzad, de szerintem is ez szinte mindegyikről elmondható. Különben meg vagyunk vele elégedve. Aki azt írta, hogy szakadt az biztos selejtes volt, mi már több mint 1 éve használjuk, és semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!