Mitől függ, hogy egy újszülött hajas vagy sem? Akinek "kopasz" babája született, mikor lett neki sok haja?
Három lányom van (azonos apa :o) , egyikük rengeteg hajjal született, egy évesen vágni is kellett. Két évesen már nagyon dús volt.
Másikuknak épp volt haja, 3 éves, kb. fél éve van tűrhető mennyiségű haja, de nagyon vékony szálú. (Állítólag nekem is ilyen volt kis koromban, nekem rengeteg hajam van)
Harmadiknak szintén alig van. De majd kinő. :o)
Mindkét ágon mindenkinek jó sok haja van, szóval nem aggódom.
3 lányom van nekem is.
A nagy sűrű, sok sötét hajjal született. Viszont elég hamar kikopott neki. És 3 hónaposan már nem volt olyan sok haja. Viszont nagyon gyorsan nőtt neki, 1 évesen már volt kis copfocskája. 2 évesen már hosszú hullámos haja volt.
A középső egész pici szőkés hajjal született, messziről kopasznak látszódott. Neki nagyon lassan nő a haja. Most 3 éves, és még mindig csak a válláig ér. Mondjuk nagyon göndör a haja, vizesen leér a háta közepéig is. De emiatt a göndörség miatt szerintem még sokáig rövid hajú lesz.
A legkisebb is alig hajjal született. De neki egész gyorsan nő, már azért van mit fésülgetni. Most 10 hós, szerintem 1,5 évesen
bocs, elment előbb.
Szóval 1,5 évesen már szerintem csajos kinézete lesz a kicsinek is :)
Nekem a koraszülöttes nővér mondta, hogy általában az előbb született babák hosszú hajúak.Azon a részlegen tényleg mind az volt.Mi fertőzés miatt kerültünk oda, én 5 nappal hordtam túl és icipici, nagyítóval látható hajacskája volt.
Szóval nekem ezt mondta, mert a sok éves tapasztalata ez volt.
Mindkét fiam túlhordtam, mindketten szép hosszú fekete hajjal születtek.
A nagynak 1 évesen már vágni kellett, a mai napi dús, erős szálú, gyorsan növő haja van.
A kicsinek kikopott, levágtuk 3 hónaposan. Azóta szépen nő, hasonló, mint a bátyjáé.
Viszont az unokatesóik mindketten haj nélkül születtek és sokáig kopaszkák voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!