Miskolcon 4-5 hónapos babával tudnátok valamilyen programot ajánlani babaúszáson kívül? Az sem baj, ha fizetős.
Köszönöm. Ilyesmire gondoltam, mint a ringató, vagy valami zenés foglalkozás. Csak jó lenne, ha valaki konkrétumot írni, amit kipróbált itt Miskolcon.
Nem a gyereknek nem elég, hanem mi (apa és én) szeretnénk kimozdítani, mert mindig csak hármasban vagyunk. A nagyszülők is messze laknak, nem találkozunk senkivel és ha eljön pl. anyósom nagy ritkán, akkor még kézbe sem tudja fogni a gyereket, mert rögtön sír. Annyira elvan itt a kis nyugodt fészkében. Lassan szeretném, ha néha közösségben is lennénk, látna más arcokat is.
Az Ifi hazban szoktak lenni ilyen programok (a regi uttörö haz, a Györi kapuba). Gyerekek, anyukak es apukak is nagyon szoktak elvezni :) Honalpjukon nezz szet, hogy mikor lesz valami naluk vagy szemelyesen menj be es kerdezz ra :)
Nagyon jok szoktak lenni es nem is dragak, nekem nagyon sok ismerösöm jar/jart oda. Egeszen 90 eves korig vannak foglalkozasok naluk, 3 eves kortol tanc foglalkoasok, olyan 17-18 eves koraig ott biztos, hogy le tudod kötni a kislanyod :)
ifihazmiskolc.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!