óriási probléma? Bővebben lent
a borax is gombaölő ám!olvastam hogy azt is sokan ajánlottátok..
figyu! miket esztek már? nem az csípi ki a popsiját?
egy csomó kaja csinál savasabb székletet.. rakd rendbe a popóügyeket.. a doki majd megmondja mivel. lényeg hogy nyílt seb ne legyen,mert azon bejutnak a kórokozók.. és a pelus alatt bizony kevés a szellőzés..még ha légáteresztő is.. ha hólyagok vannak az lehet gomba is de óvatosan szabad csak kijelenteni ezt..
szerintem a langyos vizes lemosás mindenféle popótörlő helyett tök jó.. és van még tejcid?
nekem mindenféle bőrbajra jó volt.. levegőztesd a popókáját és ha van anyatejcid akkor azzal töröld át neki..teli van védőanyagokkal:)
a semleges popsikrém is nagyon hasznos mi az ung. infantumot VII. krémet használtuk.. nagyon néha sudo-t meg neogranormont... a dokidnak mutasd meg.. ő tutira tud segíeni.. mi a koszmóval szenvedtünk az elsőnél... tudom mennyire nyugtalanító ami másoknál egy egyszerű kis semmiség ...
jobbulást a kis sebes popsisnak:)
szelloztesd sokat, hagyd szabadon a popsijat
sudocennel allj le
gyogyszertari popsikenocs
ritkan kamillas kendovel attorolni (de tenyleg ritkan, mert amellett, hogy jo gyulladascsokkento, szaritja a bort)
szegeny kicsi :(
Én hintőporozom a popsiját a gyereknek és akkor biztos nem izzad be és nem pállik be a kis bőre.
Canesten nyugodtan és nem tudom milyen pelust használsz, de egy időre 1-2 hétre vegyél Pamperst vagy Libero-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!