Bűntudat gyötör mert úgy érzem nem foglalkozom a babámmal?
6 napos a kisfiam..
eszik alszik, mondhatom jó baba
de nem akarom elkapatni, persze felveszem puszilgatom stb..de egyébként ott van a kiságyában vagy a mi ágyunkon.nézelődik szépen csendben. én is beszélek hozzá elvagyunk,de amúgy ha nem alszik a nap többi részében csak fekszik az ágyban és nézelődik. én meg teszem a dolgom ..
végül is még csak 6 napos!
többet kellene vele törődnöm?
vagy jó így ez neki?
nem sírós baba, jól van úgy látom, de nekem bűntudatom van hogy talán nem foglalkozok vele eleget?????
6 napos?
Még alig vagytok otthon :)
pihenj,örülj hogy hagy kicsit regenerálódni
azt mondják akkor van csendben a baba ha
jól érzi magát.
evett, tiszta a pelus,..
Szerintem örülj neki, hogy ilyen jól elvan egyedül is!! :)
Nem kell vele többet foglalkozni ha ő nem igényli, ha pedig igényli majd azt a tudtodra fogja adni jól hallhatóan. :)
Csináld csak a dolgod ameddig tudod, mert nem biztos, hogy mindig ilyen jól fog szórakozni egyedül.
tényleg nem zavar semmi más
csak ez, hogy akár 1 órát is elpihen az ágyon minden mukkanás nélkül.
igaz ha baja volna sírna.. :)
köszi akkor megnyugodtam kicsit.
tudom hogy eljön az idő amikor még visszasírom hogy ilyen kis nyugis :)
Egy újszülött még nem nagyon tud mit csinálni az evésen/alváson, néha egy kis nézelődésen kívül, tehát most még nem nagyon kell vele többet foglalkoznod, ha nem sír. Később ez majd változni fog :)
De attól ne félj, hogy "elkapatod", egy babát 6 hónapos kora előtt nem igen tudsz elkényeztetni.
Szóval ha sír, mindenképpen vedd fel. Akkor is, ha nem éhes, nem fázik, nem fáj semmije, tiszta a pelenkája stb. Egy babának a testközelség pont ugyanolyan fontos igénye, mint az evés vagy az alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!