Nem foglalkozom eleget a babámmal?
Egy ilyen korú babának van a legtöbb szüksége rád!Most fejlődik a látása,kezdi felfogni a dolgokat,és ugye az anyai ösztönöd is azt súgja,hogy legyél többet vele.Azért okoskodok,mert én pont ebben a szituban vagyok!!!!Nekem azt tanácsolták,hogy hagyjam a fenébe a házimunkát,az megvár,apa is besegíthet néha,fontosabb az,hogy vele légy!
Remélem,segítettem.
Jó babázást!
Az én kisfiam 4,5 hónapos és pont ugyanúgy csinálom,mint te!Nem is kell minden perben a babával foglalkozni,pont hogy hagyni kell kicsit egyedül is.Az én manóm most éppen sikongat,gügyög a plüssmaciknak,nyamnyogja a textil pelust,ha odamegyek és meglát megörül nagyon,de mihelyst eljövök sír.Fél órát is elvan egyedül,persze 2-3 percenként rákukkantok:)
Szerintem "a házimunka megvár" pedig nem igazán helytálló kijelentés,mert az csak gyűlik és gyűlik.
Azért mert baba van nem áll meg az élet,házimunkát igenis kell csinálni.Ha egy anyuka főz,mos,takarít,vasal is gyereknevelésköben az csak a gyerek javát szolgálja.Emellett is v.közben is van idő énekelni,beszélni,játszani a gyerekkel.Persze segítsen be az apuka,de attól még nem fekszem egésznap és várom,hogy ő hazajöjjön.Szóval ezzel nagyon nem értek egyet az egyik hozzászólóval.Az ilyen mit fog tenni,ha már 2 gyerek lesz v.több?Nekem van egy 3 éves lányom is,vele is kell foglalkozni,játszani...stb.
A lényeg,hogy így tovább!Ez épp az "aranyközépút"!
Jó babázást!
Első vagyok. Így kicsi másképp hangzik! Ez az aranyközép! Egy oldal, amit mi igen szeretünk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!