Mit csináljak, ha csuklik a babám?
Figyelt kérdés
3 hetes a kicsi, és evés után néha csuklik. Mit lehet tenni? Próbáltam mellre rakni, de ez nem jött be. Citromlét nem adok neki, egyesek azt tanácsolták, de én ezt kihagyom.2008. máj. 25. 10:05
1/4 anonim válasza:
Sajna még mindene fejlődőben van. Majd abbahagyja, ez neked idegesítő, neki nem. 5-10 perc kb és elmúlik. Ha már nyöszörög, akkor próbálj pár kortyot-felforralt majd lehűtött vizet-inni adni neki. De a szopi jó szokott lenni, legalábbis nálunk. Az én anyósom adott neki citromot, de semmit se ért, ne adj neki. Én se adtam volna, de későn vettem észre.
2/4 anonim válasza:
Nagyobb babánál már működik a citrom. A mienk még egyszer kért utána.
3/4 anonim válasza:
Én adtam citromlevet, és néha elmúlt tőle, néha nem. Aztán egy pár alkalom után nem is foglalkoztam vele, mert ez a babákat általában a legkevésbé sem izgatja, akkor én miért idegeskedjek miatta?
4/4 anonim válasza:
Szia! A babát tényleg nem zavarja. És bocsi, hogy ezt írom, biztos gonoszságnak fog tűnni, de ha elkezd esetleg csuklás közben sírni (akármi miatt), egy picit hagyni kell sírni, ugyanis a csuklásukat a megváltoztatott légzés ritmussal lehet megszűntetni. Ezért szokták pl a citromot javasolni, amit én sosem próbáltam kis, mert a hirtelen savanyú íztől "meghökken", amitől abbahagyhatja a csuklást. Tehát csuklás ellen jó a szopi (esetleg cumi), pár korty víz, vagy egy kis sírás. És a citromlé........
De egyébként abba fogja hagyni pár hét múlva a sűrűn csuklást!
Boldog babázást!! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!